• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    chrome uz predbehol operu :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    nekde jsem nasel ze ikona se da zrusit nejakym parametrem v commandlinu, ale zaboha mi to nefungovalo, tak kdyby to nekdo rozchodil, ocenil bych...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    QUICK: Nevim, to co jsem napsal jsem vycetl :) Ale zkusim se mrknout jak to tedy je. Kolem 9.x se to hodne menilo
    QUICK
    QUICK --- ---
    PINCHE_GRINGO: mam feedy i mail a jsem bez ikony. Osidili me?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    RONDALUS:
    HONZAF: aha uz to vidim. omlouvam se temer identicky s prechodem na 9.5 sem si zapsal jeden feed.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    kdyz je tu zminena ikona v tray...

v 9.2x byla zkratka na schovani opery do tray Ctrl+H. Ale jelikoz jsem to asi pouzival sam ;-) tak ve verzich 9.5x je zkratka Ctrl+Shift+Alt+H... velice sikovne... :) brzy si to zmenim...

Dale si trochu zvykam na nove umistene oteviraci tlacitko pro novy TAB :(
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    PATULJAK: Pokud mas prihlaseny feedy nebo pouzivas v Opere mail, tak bude ikona v systray.

Pokud nepouzivas v Opere ani mail ani feeds, tak potom zde
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    nesmysl. mam 9.51 a rozohodne operu v trayi nemam ..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    tiez ju tam mam stale (aj v starsich verziach) ale mam aj nastavene zobrazovanie ikon v systray (a neskryvanie neaktivnych, ci ako to wxp volaju...)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    CARTMAN: nonstop asi ne.. mam 9,52 a ikonu v trayi nemam....
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PATULJAK: driv se to delo jenom kdyz si mel v opere nakej "ucet" od verze tusim 9.5 se to deje uz nonstop... afaik
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    ja jsem zase vykoukal (nevim co je an tom pravdy) ze se mi tam ukazuje jen kdyz mam v Opere zalozenej nejakej ucet... Ted ji tam nemam treba vubec...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    PATULJAK: podle me se tam ukazuje porad a je jen na windows jestli si ji tam nechas zobrazovat
    ale jen imho :)
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    Z nějakýho neznámýho důvodu se mi v system tray začla zobrazovat Opera. Nevíte, kde system tray ikonu vynout?
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    nevite, zda-li existuje nejaky rapidshare download widget?

nasel jsem pouze rapid loader http://widgets.opera.com/widget/10031/1.2/ , ktery vybrane linky nacte (coz je fajn), ale stahnout je musim stejne rucne (nebo jsem si neceho nevsiml?)
    KOC256
    KOC256 --- ---

Jste normální člověk?

37 hlasy od 37 respondentů

KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HONZAF: to aj tie nove, akurat sa o nich nevie :)
    TAP
    TAP --- ---
    HABRSTIK: ma pravdu ten hoch! diky, ja to pokousel, ale netusil jsem, ze musim stahnout uninstall, aby to slapalo jak ma...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    HABRSTIK: pricemz starsi verze maj imho bezpecnostni problemy .. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam