• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    KOC256: Já mam Operu Mini na Symbianu, ale máš pravdu, že to opravdu za moc nestojí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATULJAK:
    pokud mas na phone windows mobile tak pis: Windows CE

a skin: http://nyx.nyx.cz/iphone/

mam to tak u sebe ale i tak zadny zazrak mno :(
    MUXX
    MUXX --- ---
    najdes to na nyxu v personal >last login: Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.1.11320/546; U; en)
    tj staci do ty kolonky user agent na nyxu napsat mini nebo J2ME
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    MUXX: Kde v Opeře mini najdu, co napsat do kolonky user agent?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    hmm, v simulatoru to vypada ok. Netusim ale v tom pripade, v cem problem na mem W880i.
    MUXX
    MUXX --- ---
    z ceho usuzujes?

pokud ti nyx vypada jinak nez na http://www.operamini.com/demo/ tak mozna bude chyba u tebe
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MUXX: predpokladam, ze to je mozne nastavit jen v premiove verzi NYX :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TAP: pouzivam defaultni skin, takovy ten olivove zeleny a mobil SE W880i
    TAP
    TAP --- ---
    NECROMAN: mozna zalezi na tom, co mas na nyxu za skin, ja ted pouzivam systemovej "dark" a v opere minu to slape vicemene tak, jak by clovek asi cekal...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    NECROMAN: zvlastni. me text na horni liste v opere mini bez problemu funguje .. telefon nejakej SEk770i tusim ?
    MUXX
    MUXX --- ---
    NECROMAN: v nastaveni nyxu si dej podminku ze pokud mas prohlizec operamini tak se prepne nyx na skin pro iphone. iphone skin se da najit v topicu o skinech pro nyx
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jen takova drobna poznamka, prave jsem testoval NYX na Opere Mini na svem mobilu a nic moc. Layout je dost nekompatibilni s timto prohlizecem. Na nekterych mistech nepodporuje zmenseni pro nahled, ktery ten prohlizec pouziva a po prihlaseni neni videt zadny text na horni liste odkazu, jen prazdne boxy.
    Doporucil bych se na to trochu podivat, popr;. radu, jak jednoduseji prohlizet NYX pomoci Opery Mini.
    VLASAY
    VLASAY --- ---
    Ahoj, hele existuje na Operu něco jako na Mozillu FireNyx? (omlouvám se jestli už to tu někde bylo)
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    HADIAK: chrome je dobrej, ale chybi mi tam tolik veci ze se s operou rozhodne loucit nebudu :) kazdopadne je to nejrychlejsi prohlizec co jsem kdy videl
    KAERO
    KAERO --- ---
    ARKIN: no vsak to bych rad :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    chrome uz predbehol operu :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    nekde jsem nasel ze ikona se da zrusit nejakym parametrem v commandlinu, ale zaboha mi to nefungovalo, tak kdyby to nekdo rozchodil, ocenil bych...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    QUICK: Nevim, to co jsem napsal jsem vycetl :) Ale zkusim se mrknout jak to tedy je. Kolem 9.x se to hodne menilo
    QUICK
    QUICK --- ---
    PINCHE_GRINGO: mam feedy i mail a jsem bez ikony. Osidili me?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    RONDALUS:
    HONZAF: aha uz to vidim. omlouvam se temer identicky s prechodem na 9.5 sem si zapsal jeden feed.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam