• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    tady pises email> KACHITA

tu pises posta na nyxu> KACHITA

to je neco diametralne odlisneho. Opera obsahuje (krome jineho) emailoveho klienta a webovy prohlizec. to jsou 2 ruzne veci - webovym prohlizecem lezes na nyx a weby obecne, emailovym klientem se pripojujes na mailovy server a stahujes si postu z emailove schranky. na gmail se (pravdepodobne) koukas pres webovy prohlizec.

takze Ti nejde odeslat prispevek na nyx? kdyz kliknes na "odeslat" tak Te nyx odhlasi?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    FERENCZY: tykalo se to posty/mailu na nyxu.. gmail mi funguje naprosto bez problemu..:)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    FERENCZY: no myslim mail, jen jsem to pak napsala cesky... pardon:) ale zajimavy je, ze vcera vecer to fungovalo a to jsem to jen zkusila... tak ja nevim, jestli me to vyslyselo ci co... naka haluz, ale fakt to nefungovalo:)
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    KACHITA: tak ted uz nevim vubec, v prvnim postu (KACHITA) jsi psala o poste na nyxu, ted pises o mejlech.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LYCO:
    nemyslim si.

zjistit znamena ze prohlizec zjisti ze zadna zmena nebyla a tak nestahuje obrazky+ texty znovu. pokud vymazu kes tak okamzite prijdu o tento naskok rychlosti kvuli jednomu webu...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOC256: jj: http://www.opera.com/products/mobile/ (ja ji mel na HTC Diamond predinstalovanou)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    FERENCZY: ne, jakmile odeslu mail tak me to vyhodi..
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    KACHITA: a to staci, abys nekomu jen chtela odpovedet? staci si jen pomyslet, nikam neklikat a najednou jsi na prihlasovaci strance?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    LYCO: to sem zkousela a nepomohlo...
    LYCO
    LYCO --- ---
    KOC256: Nebylo by jednodušší (a výhodnější) prostě vymazat cache?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    KOC256: super, diky, jakmile se k tomu dostanu, zkusim to
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KACHITA:
    me opera podobne chovani vykazovala diky "kesovani" stranek. jednou si kesla ze nejaka stranka me vykopla a i po prihlaseni me to porad vykopavalo (delalo ten redirect).

U me to melo souvislost s kontrolou zmen stranek. Staci nekde v nastaveni zakliknout aby VZDY kontroloval zmenu stranky.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    KACHITA: jedna se o Opera 9.52, XP
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    zdravim... nemate nekdo zkusenost s tim, ze kdyz chci odpovedet nekomu na postu tady na nyxu tak me to uplne vykopne na prihlasovaci stranku s tim, ze chyba s prihlasenim? Zkousela jsem Operu preinstalovat ale trva to dal...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PINCHE_GRINGO:
    operu 9.5?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Ja mam na HTC Operu 9.5, snad bude brzo lip dostupna, protoze je fakt vyborna! Nyx na ni funguje bez problemu a cte se vyborne vcetne skinu
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    KOC256: Já mam Operu Mini na Symbianu, ale máš pravdu, že to opravdu za moc nestojí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATULJAK:
    pokud mas na phone windows mobile tak pis: Windows CE

a skin: http://nyx.nyx.cz/iphone/

mam to tak u sebe ale i tak zadny zazrak mno :(
    MUXX
    MUXX --- ---
    najdes to na nyxu v personal >last login: Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.1.11320/546; U; en)
    tj staci do ty kolonky user agent na nyxu napsat mini nebo J2ME
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    MUXX: Kde v Opeře mini najdu, co napsat do kolonky user agent?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam