• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    KOC256: No je to dost haluz. Pri 9.27 mi to nerobilo, potom som si dal format, nanovo system, 9.50 ked uz vsetko slo nove a sup zacalo to.

No tak budem dufat a skusim najblizsie 6ku.

No a ked uz som sa tu rozpisal.
    Opera Mini: Som skutocne lama, alebo v tomto prehliadaci nejde pouzivat taby? Minule som chcel dve stranky naraz a niak som nenasiel moznost zrealizovat tento napad.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    INDIGO:
    toto je jeden z bugu nktere nejsou libovolne replikovatelne... tim chci rict co instalace to mozna jine chovani ale nejake FLASH bugy oprtaveny byly...
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    No inac neviete ci opravili bug, kde ked otvorim stranku s vela flash videami (napriklad Top30 best youtube videos stranka) tak mi zamrzne prehravanie videi a mozem odohrat len dve sekundy a potom sa to zasekne. Toto ostane pri ostatnych strankach aj ked uz len s jednym videom a pomaha tak akurat restart opery.
    LYCO
    LYCO --- ---
    CNV: Ne, naprosto v pohodě.
    CNV
    CNV --- ---
    Shazuje vám Aukro Operu? Konkrétně když si dám aukci a dole kliknu na fotku, aby se ukázala zvětšená v novém okně, tak bum. Pokaždé.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM:
    MIKZ:
    Ja bych to generalizoval. nezalezi na verzi ale na konstalaci slunce.

Tri lidi, tri opery stejne verze -> ruzdne chovani.

Hned vsechno neni BUG. jen proste vlastnost te ci one instalace.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    ADAM: tohle delala 9.50
    ADAM
    ADAM --- ---
    updatoval jsem si operu a mám s NYXem tento problém:
    když kliknu na "sledované" tak mi to vyhodí starý stav s nějaké cache - takže nesmyslné nepřečtené příspěvky. dosti mě to irituje. dříve to nedělalo.

máte stejný problém a nevíte, jakým nastavením tomuto zabrátnit? (uplně vypínat cache se mi nechce)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TROFOZOIT: indeed, pote, co mi schodil jak FF 3, tak IE 7 jsem si rekl, ze na idnesu nebude neco v poradku
    Jinak u verze 9.6 jsem zatim narazil na neprijemny bug, a to kdyz stahuje RSS zpravy, tak Opera na par vterin zatuhne.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TROFOZOIT: pravdepodobne...obcas se zasekaval i youtube...nehral zvuk a prehlrai se dve vteriny videa...
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    idnes patrně crashovala nějaká flashová reklama.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    hmmm...tak v 9.6 konecne vyresili to ze mi idnes pravidelne crashoval operu...ted mi to jede v pohode :)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    ale je vam jasny, ze ten scroll bug dela i ovladac na mys zeano?
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    CNV: beta muze byt ompilovana s ruznymi debuggingy, ktere zpomaluji a v ostre verzi nebudou...
    CNV
    CNV --- ---
    To jsem jelen... ale nakonec jsem neodolala zkusit finální verzi 9.6 a ona je fakt rychlejší než beta (a než 9.52). Zajímavé.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    jo jsem premyslel jesli ctrl nebo alt uz jsme si zvykl na dabelsky 4 hmat...

HADIAK: ano
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    btw je to CTRL H [defaultne]
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: mozes si zapnut stare klavesove skratky; JE na to checkbox + podporu jednoklavesovych skratiek. ale nefunkcny skrol naozaj podla mna nie je featura. a nemienim to uz dalej rozoberat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    kdyby melo vzdycky vsude byt vsechno co se kdy vyprodukovalo byl by v tom zmatek. a promin zkus trochu zapremyslet. pokud porovnam obe moznosti ktere popisujes tak urcite ta nova dava smysl.

Scenar 1 (tvuj):
    - kliknu nekde dole
    - korzor scrolovani mi skoci doprostred a tim padem bude okamzite rychly scroling smerem dolu

Toto vazne neberu. ano pokud mas rozliseni 800*600 tak prosim ale nekteri pouzivaji treba 1600*1200 a to pak uz by stranky ficely...

nerikam ze na vsechno se zvyka lehce ale vetsinou (vetsinou - ne vzdy) to dava smysl...

Ja treba minimalizuji okno opery do traye:
    9,2+ -> Alt+H
    9,5+ -> Ctrl + Shift + Alt + H

bug or featchures ?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    no jak som pisal, v starsej opere to bolo riesene tym, ze kurzor sa hodil do stredu okna. a ked uz maju naprogramovane aj jedno a aj druhe riesenie, nevidim problem dat do preferencii volbu nastavenia...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam