• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    SMARTY: Ano, taky 10463, taky jede.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SMARTY: zda sa, ze ide... (b10463)
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    jede vam v 9.61 http://www.proaudioreview.com/ ? nejak se mi nechteji nacitat zadne clanky, homepage jede v klidku...v 9.60 sem nemel problem
    VTRDO
    VTRDO --- ---
    no hlasi to sama O takze proc o tom psat, teda pokud clovek neni na jinem prohlizeci :-D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: jasne :) Ja jsem zdeformovanej, protoze odebiram RSS opera desktop teamu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PINCHE_GRINGO: kdyz se tu o tom mlci, tak nekdo musel vystoupit z davu, ne? :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: ano, uz dva dny :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera 9.61 je venku
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LYCO:
    pokud tech slov je vice nez jedno tak muzes vypustit i to uvodni Gcko
    LYCO
    LYCO --- ---
    NECROMAN: Není snazší pro vyhledácání používat adresní řádek? Prostě napíšeš (bez uvozovek) "g co_chceš_hledat" a hledáš na Googlu. A pokud si šikovně nastavíš zkratky, tak stejně můžeš hledat třeba na Youtube, Seznamu, Aukru,...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dotaz, preinstaloval jsem komp a i Operu a tedka mi vadi jedna drobnost, kdyz zapnu Operu s zadnymi taby, nebo vypnu posledni tab, tak se v poli pro vyhledavani nahore nastavi vychozi moznost hledat na strance a ne na Googlu. Tost me to zdrzuje pokazde manualne prepinat na google. Neda se nekde zaskrtnout, aby tam byl vzdy vychozi Google?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    KOC256: Zkus jenom Enter.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    kde se da zapnout preference pro doplnovani?

kdyz napisu do adresy "seznam" a zmacknu Ctrl+Enter tak to doplni www.seznam.com a nezalezi jestli v autodoplnovani mam "cz,com" nebo "com,cz". Nejaka zkusenost?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    INDIGO: Jinak, teď mě napadlo, Opera Mini sice neumí dva taby zaráz, ale běžně si třeba mezi dvěma diskuzákama přepínám v Historii. Vždycky si ho nalistuju přepnu, zkouknu nové, přepnu zase zpět a podobně. Není to sice čistokrevný tab browsing, ale taky je třeba si uvědomit, že mobily mají omezené možnosti, paměti a tak.
    QUICK
    QUICK --- ---
    GECKON: jeste doporucuju carku pro vyhledavani pouze v odkazech. Krasne potom muzes serfovat aniz bys sahnul na mys :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    já hledal možnost vypnutí hledání celých slov, ale řešení bylo právě pod nabídkou [CTRL] + [F] :)
    ..asi jsem to tam nějakým nedoptřením zaškrtl a potom mi to fungovalo jak na tu vyhledavání tečkou [.], tak tím vyhledáváním co mám v panelu, či nabídku pod CTRL+F

každopádně dík za reakce ;) ..o vyhledávání pomocí klávesy tečky jsem dosud nevěděl :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Ted jsem to zkusil a stejne tak to dela i pri CTRL+F
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GECKON:
    stejne jako PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    GECKON: Nevim, jestli jsem te pochopil, ale ja pouzivam pro vyhledavani na strance "." a pak proste pisu a hned to oznacuje vsechny stejne skupiny znaku (vcetne toho prikladu co pises). Mam 9.6
    GECKON
    GECKON --- ---
    da se nekde v nové opeře nastavit vyhledávání na stránce? ..dřív mi to označovalo všechna slova, která obsahovala třeba jen část řetězce, ale mam pocit, že od verze 9.6 to vyhledává pouze cela slova..

dřív stačilo napsat autobus, aby mi to označilo tuto část ve slově autobusové (nádraží), ale teď jak nenapíšu celé slovo tak nic.. U angličtiny to až takový problém není, ale při českém skloňování slov je to docela problém :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam