• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VOY: no, je jasne, ze by to chtelo predevsim vyslyset nejcastejsi argumenty lidi, co preferuji FF ci IE ci Safari ci Chrome, tj. pridat jeste schopnou pluginovatelnost, dale oficialni podporu XBAP/WPF a Silverlightu, plnou funkcnost se strankami Googlu (slozite AJAXy a JScripty) a Microsoftu (proprietarni kod hlavne pro IE) a taky jednoduche GUI ihned po spusteni, ktere uchvati a zaujme i pocitacove zelenace - lidi, kterych je vetsina a pouzivaji k internetu vetsinou jen IE, nebo "to, co mi nainstaloval kamarad".
    VOY
    VOY --- ---
    No nevim, trochu jsem cekal vic nejakych tech user-oriented features...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETVAL: Jak jsem precetl "100/100 and pixel-perfect on the Acid3 test, Auto-update" napadlo me jedine hodnoceni... "pyco" :)
    Jen doufejme, ze tu bude final verze drive, nez bude plny Acid3 samozrejmosti i u Firefoxu, Safari (tj. WebKit) a ..., no v IE asi jen tak nebude.
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    PETVAL: to se alfam stava, ze maj obcas slabsi chvilky;)

Nahodou ACID tam probehne fakt pekne, zrychleni se hodi, bugfixy taky, na tech rozsirenich pro selecteni z domu muze dost zistkat jQuery a dalsi oblibene frameworky, vypada to pekne. Jeste aby dolestili chovani v linuxu v kombinaci s flashem...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    TOMAS3333: vkladal jsem ten prispevek z 10ky a zamrzla u toho ;)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    PETVAL: hm, okrem acid3 testu imho nic moc... a hlavne nech ten auto-updater vlozia s citom... auto-updatere nemam rad
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak zkousim CHROME. zatim jakoze dobra nahrada za IE... ale chybi v prve rade gesta a tu prevratnou rychlost zatim nejak nepozoruji... (mozna na jinem PC ;-)
    MUXX
    MUXX --- ---
    THOMAS_AARVEN: me to kurvilo zas gmail. taky nechapu
    QUICK
    QUICK --- ---
    HADIAK: dvojite emaily od googlu, jsem vyresil filtrem primo v gmailu, ktery vsechny zpravy presouva z prichozich rovnou do archivu a az ten stahuji. Me se jedna o to, ze oznacim email za precteny a smazu ho. Ale po chvilce mi prijde znova.

Chova se to docela nevypocitatelne, nekdy funguje, jindy zase ne. Bude to chtit vice pozorovani. Nicmene diky za reakce
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    QUICK: http://www.okoun.cz/boards/opera_-_nejrychlejsi_browser_na_zemi

mr_xinfluencing the cause of events ω, Θ ... 1.prosinec 2008 22:09:01
    kdyby nekoho zajimalo jak na imap a gmail (kdysi jsem se tu na to ptal a nikdo neodpovedel) tak jsem nasel toto, a opravdu to funguje:

Hi frustrated getting double-emails from Gmail!

I was one of them, how to solve it is very easy:

First of all, do -NOT- set “IMAP sent folder” to “[GMAIL]/Sent Mail”, make it blank. Using gmails SMTP-server automatically sends “Sent” mails to “Sent Mail.”

Second, and whats mainly makes double mail:
    Unsubscribe “All Mail” and “Sent Mail”

Third, “Check/Send” mail usually will be done automatically right after clickin “OK”, if not, do so.

Now it should be smoothly working.
    QUICK
    QUICK --- ---
    HADIAK: ADAM: diky za odpovedi, problem je nejspis v gmailu :|
    VLASAY
    VLASAY --- ---
    HADIAK: Díky, něco zkusim..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    VLASAY: zabudol si na to aky mas OS. ale tak jako pomaha este asociacie skontrolovat aj v opere a potom este aj v systeme. obcas sa to vzajomne pobije.
    VLASAY
    VLASAY --- ---
    Tak jsem stáhnul Icq 6,5 a mám problém: Odkazy se mi otevírají vpoznámkovým bloku, ukáže se mi chybová hláška a stránka se mi neukáže. Když jsem přenastavil Mozillu jako výchozí prohlížeč, tak to v Mozille fungovalo. Nevíte někdo jak to vohackovat aby mi ty odkazy šlapali v Opeře?
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    HADIAK: muzu vyzkouset :) ale to s tim aerem se zacalo dit az ted po tom poslednim reinstalu... sad :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TADEAS: aha :) dobre vediet. tiez ficim na vistach (ult 64b). taka hlupost, ale driver na grafiku si skusal updatovat? prip. DX?
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    HADIAK: :) zmizi ti pruhlednost a vyskoci ti nejaky upozorneni... po vypnuti opery zas naskoci. zatim nevim s tim budu delat, zkusim nahodit nejakou starsi verzi mozna... akorat nikdy sem s operou nemel problem posledni leta a konfiguraci kompu sem nemenil. uvidime.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    THOMAS_AARVEN: nie je na tej stranke daky skaredy flash?

TADEAS: tak to moc nevyzera na problem opery, ale na daky zavaznejsi problem.

btw ako sa spozna, ze padlo aero?
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    kazdy den neco :) vcera jsem si vsiml ze mi jen v opere mizi asi po sekunde sipka mysi. je to jen v opere. v nicem jinem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam