• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Mám strašné problémy s operou na vistách (32) v práci. Doma mi švihá naprosto bezproblémově, ale v práci mám často velké lagy při otvírání nových tabu. Kolikrát to spadne i na Not Responding. Nesetkali jste se s tím někdo? Updateováno mám operu i visty na max.
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Zaskrtnute to je defaulnte a nefacha to. No zatial to necham tak, ak budem dlhsie spokojny s tou desinou, tak tu devinu odpalim.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    INDIGO: 1. hned pod tim mas na vyber language, ale afaik zadny dalsi dostupny zatim nejsou 2. preferences->advanced->program tam imho kdyz zaskrtnes at si to kontroluje tak on bude brat tuhle
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    IRON_STORM: Tak to skusim adresovat na teba, lebo uz mam par otazok :)

1) Ako sa meni jazyk toho, co mi podtrhava vety a kontroluje gramatiku ? :)
    2) Ako ju nastavim ako default browser pred starou verziou opery? Ked otvaram linky z mIrcu tak aj pocas pustenej 10iny mi to zatial hadzalo nove okna v starej opere. Este som bol lenivy na restart kompu, ale dufam, ze to pojde dako poriesit :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    widget ?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TROFOZOIT: Myslis videa? Zkus to lepe popsat a pripadne poslat odkaz, me Java aplety funguji bez problemu
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    BLACK_ONYX: Když chci vyzkoušet nějaké vide, tak to po mě chce nějaké přihlášení nebo co. Jinak se zdá, že je to Java Aplet a ten by měl fungovat snad ve všech prohlížečích s nainstalovanou Javou.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Zdravím. S Operou nepracuji dlouho a chtěl bych poprosit, jestli se dají "obejít" stránky, které nejsou přívětivé s alternativními browsery. Např. bych potřeboval rozjet webkamery z http://curlingpromo.cz/
    Díky
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    lol
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VOY: no, je jasne, ze by to chtelo predevsim vyslyset nejcastejsi argumenty lidi, co preferuji FF ci IE ci Safari ci Chrome, tj. pridat jeste schopnou pluginovatelnost, dale oficialni podporu XBAP/WPF a Silverlightu, plnou funkcnost se strankami Googlu (slozite AJAXy a JScripty) a Microsoftu (proprietarni kod hlavne pro IE) a taky jednoduche GUI ihned po spusteni, ktere uchvati a zaujme i pocitacove zelenace - lidi, kterych je vetsina a pouzivaji k internetu vetsinou jen IE, nebo "to, co mi nainstaloval kamarad".
    VOY
    VOY --- ---
    No nevim, trochu jsem cekal vic nejakych tech user-oriented features...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETVAL: Jak jsem precetl "100/100 and pixel-perfect on the Acid3 test, Auto-update" napadlo me jedine hodnoceni... "pyco" :)
    Jen doufejme, ze tu bude final verze drive, nez bude plny Acid3 samozrejmosti i u Firefoxu, Safari (tj. WebKit) a ..., no v IE asi jen tak nebude.
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    PETVAL: to se alfam stava, ze maj obcas slabsi chvilky;)

Nahodou ACID tam probehne fakt pekne, zrychleni se hodi, bugfixy taky, na tech rozsirenich pro selecteni z domu muze dost zistkat jQuery a dalsi oblibene frameworky, vypada to pekne. Jeste aby dolestili chovani v linuxu v kombinaci s flashem...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    TOMAS3333: vkladal jsem ten prispevek z 10ky a zamrzla u toho ;)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    PETVAL: hm, okrem acid3 testu imho nic moc... a hlavne nech ten auto-updater vlozia s citom... auto-updatere nemam rad
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak zkousim CHROME. zatim jakoze dobra nahrada za IE... ale chybi v prve rade gesta a tu prevratnou rychlost zatim nejak nepozoruji... (mozna na jinem PC ;-)
    MUXX
    MUXX --- ---
    THOMAS_AARVEN: me to kurvilo zas gmail. taky nechapu
    QUICK
    QUICK --- ---
    HADIAK: dvojite emaily od googlu, jsem vyresil filtrem primo v gmailu, ktery vsechny zpravy presouva z prichozich rovnou do archivu a az ten stahuji. Me se jedna o to, ze oznacim email za precteny a smazu ho. Ale po chvilce mi prijde znova.

Chova se to docela nevypocitatelne, nekdy funguje, jindy zase ne. Bude to chtit vice pozorovani. Nicmene diky za reakce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam