• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    tak strohe prekopirovani profiku nepomohlo... hodilo to nejaky errorek a konec... :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    jak bezbolestne premigrovat mezi dvema PC? jaky postup zvolit abych o nic neprisel

XP -> VISTA
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    ja chrome testuji doma a nejvice mi tam chybi prave ty gesta... to je neodpustitelne... :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Prave vysla ostra verze chrome a musim rict, je rychly jak blesk a vubec, mam par dobrych ficur (a to ho pouzivam asi dve minuty :)) ROzhodne lepsi, jak FF, o tom zadna.
    Jinak zadna mysi gesta, zadny blokovac reklam - na druhou stranu zklamani.
    QUICK
    QUICK --- ---
    INDIGO: co je to antivirus?

PS: ubuntu :)
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Len taka blba otazka, vzdy ked nastane takyto prapodivny problem, mas aktualizovany antivirus ? :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    ARKIN: jj prvni co jsem kontroloval. Ted jsem jeste proveril mail/accounts.ini a zda se ze tam chybeji informace o uctech. Ach jo. Jdu je pridat rucne :/
    QUICK
    QUICK --- ---
    QUICK: jeste drobnost, pri spusteni jsem byl dotazan zda souhlasim s licencnimi podminkami. Opravdu nevim, co se stalo, opera byla ukoncena radne (pokud vim :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    Cus, ted se mi stal problem s operou 9.62. Spustim ji a najednou prijdu o svuj skin, maily, nastaveni. Poznamky, bookmarks, historie stahovani zustaly. Nicmene v ~/.opera maily fyzicky jsou. Setkali jste se s tim uz nekdo? Pujde vse potrebne obnovit nebo se mam rovnou pustit do pridavani uctu k mailu, preskinovani, upravy nastaveni?
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Ktora ? Inac skusal si aj tu alphu ?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Mám strašné problémy s operou na vistách (32) v práci. Doma mi švihá naprosto bezproblémově, ale v práci mám často velké lagy při otvírání nových tabu. Kolikrát to spadne i na Not Responding. Nesetkali jste se s tím někdo? Updateováno mám operu i visty na max.
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Zaskrtnute to je defaulnte a nefacha to. No zatial to necham tak, ak budem dlhsie spokojny s tou desinou, tak tu devinu odpalim.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    INDIGO: 1. hned pod tim mas na vyber language, ale afaik zadny dalsi dostupny zatim nejsou 2. preferences->advanced->program tam imho kdyz zaskrtnes at si to kontroluje tak on bude brat tuhle
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    IRON_STORM: Tak to skusim adresovat na teba, lebo uz mam par otazok :)

1) Ako sa meni jazyk toho, co mi podtrhava vety a kontroluje gramatiku ? :)
    2) Ako ju nastavim ako default browser pred starou verziou opery? Ked otvaram linky z mIrcu tak aj pocas pustenej 10iny mi to zatial hadzalo nove okna v starej opere. Este som bol lenivy na restart kompu, ale dufam, ze to pojde dako poriesit :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    widget ?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TROFOZOIT: Myslis videa? Zkus to lepe popsat a pripadne poslat odkaz, me Java aplety funguji bez problemu
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    BLACK_ONYX: Když chci vyzkoušet nějaké vide, tak to po mě chce nějaké přihlášení nebo co. Jinak se zdá, že je to Java Aplet a ten by měl fungovat snad ve všech prohlížečích s nainstalovanou Javou.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Zdravím. S Operou nepracuji dlouho a chtěl bych poprosit, jestli se dají "obejít" stránky, které nejsou přívětivé s alternativními browsery. Např. bych potřeboval rozjet webkamery z http://curlingpromo.cz/
    Díky
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam