• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    To zni jako plan :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    KOC256: Můžeš si jedny dát jako pro použití, a ty druhý přes File -> Import and Export -> Import Opera bookmarks.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOC256: jestli mas z obou Oper pristup na net, tak co to udelat pres Opera Link?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak zase ja... :)

Mam dve sady bookmarks a potreboval bych je spojit. Oboji pro operu.

Duplikace by mi ani nevadily hlavne kdyz to pudje :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    KOC256: On se právě neptá, pokud použiješ Windows instalátor (defaultní) a ne classic. Classic zas nemá ale češtinu přímo v instalaci.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    Hmm na tu jednouzivatelskou instalaci se me ani neptal :(

Ta prava slozka je: C:\Users\jajaja\AppData\Roaming

A jak jsi psala... stacilo vsechno prekopcit a jen s opatrnosti prepsat ten opera6.ini file.

Zatim to vypada ze vyreseno :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Pokud jsi na Vistách jako jediný uživatel počítače, vyřešilo by to možná kdybys sis nainstaloval jednouživatelskou instalaci (stáhnout klasický instalátor a nedávat při instalaci "pro všechny uživatele"), v takovém případě se profil uloží do programového adresáře.

Profil může být na Vistách skutečně na více místech, ale já Visty neviděla, takže konkrétní důvod nevím.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    no spise se zatim nevyznam v strukture slozek ve VISTE...

nejaka cast profiku je zde:
    C:\Users\jajaja\AppData\Local

a nejaka zde:
    C:\Users\jajaja\AppData\Roaming

ale zkusim jak pises mene bolestneji... zkusim soubor po souboru...

BTW: v obou pripadech instaluji c:\Program Files\Opera. spise ty profilove soubory jsou jinde...
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    KOC256: Překopírování profilu by pomohlo, pokud by jsi instaloval na přesně stejné místo.
    Pokud ne, tak nakopíruj všechno kromě opera6.ini (tam jsou uložený cesty) a to co je nastavené v něm nastav znova.
    Nebo pokud dáš pozor, můžeš opera6.ini otevřít v nějakém slušném textovém editoru a nahradit všechny staré cesty novými.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    KOC256: http://operawiki.info/WebDevToolbar

NECROMAN: koukni do Opera\profile\menu\WebDev_Menu_V1.6.ini
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    tak strohe prekopirovani profiku nepomohlo... hodilo to nejaky errorek a konec... :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    a jak jsi tam dostal FF a IE ja to u sebe nevidel :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nevite, jak do opery 9.6 pridat nabidku do leveho kliku Open wth -> Chrome? mam tam ted FF a IE, ale Chrome to asi nezna.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    jak bezbolestne premigrovat mezi dvema PC? jaky postup zvolit abych o nic neprisel

XP -> VISTA
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    ja chrome testuji doma a nejvice mi tam chybi prave ty gesta... to je neodpustitelne... :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Prave vysla ostra verze chrome a musim rict, je rychly jak blesk a vubec, mam par dobrych ficur (a to ho pouzivam asi dve minuty :)) ROzhodne lepsi, jak FF, o tom zadna.
    Jinak zadna mysi gesta, zadny blokovac reklam - na druhou stranu zklamani.
    QUICK
    QUICK --- ---
    INDIGO: co je to antivirus?

PS: ubuntu :)
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Len taka blba otazka, vzdy ked nastane takyto prapodivny problem, mas aktualizovany antivirus ? :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    ARKIN: jj prvni co jsem kontroloval. Ted jsem jeste proveril mail/accounts.ini a zda se ze tam chybeji informace o uctech. Ach jo. Jdu je pridat rucne :/
    QUICK
    QUICK --- ---
    QUICK: jeste drobnost, pri spusteni jsem byl dotazan zda souhlasim s licencnimi podminkami. Opravdu nevim, co se stalo, opera byla ukoncena radne (pokud vim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam