• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    PINCHE_GRINGO: aaha, dik, a je k tomu aj niekde manual? ako nastavit skratku alebo vytvorit tlacitko? ja som asi zle hladal, ale nic som nenasiel
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TOMAS3333: Ja to chapu tak, ze default tam neni, az kdyz udelas napr. duplikat, vic zde: http://my.opera.com/Tamil/blog/edit-menu-setup
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ARKIN: ak hovorim o Documents and Settings/../Data aplikaci/Opera/profile/menu
    tak ta zlozka je prazdna a ziadne menu.ini tam nemam
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nahodou jsem zkusil torrent klienta v opere a nejak mi nebere cestinu. ve stazenych souborech mam rozsypany caj...
    MORTAELTH
    MORTAELTH --- ---
    KOC256: je to tak, uz od Opery snad 9.25 je to zmenene. Driv stacilo poklikat na konec odkazu a cely odkaz se oznacil, nyni se to oznacuje jako klasicky text = cely odstavec. Jestli nekdo vite jak to zmenit, pomohlo by mi to.
    ADAM
    ADAM --- ---
    jde to někomu z vás, že ten odkaz na google označí jen poklepáním?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM:
    aha ja toto nikdy nepozoroval... ale urcite by se to hodilo :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    NIXIMOR: Jsi si jistý, že třeba nemáš zapnutý dole status menu, kde se to zobrazuje místo toho?
    ADAM
    ADAM --- ---
    např. http://www.google.com/

jak označíte tuto adresu? to stejné při psaní či čtení emailu atp.

dříve stačilo poklepat na "com" a byla celá označená. teď musím jako idiot táhnout od začátku do konce myš
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOC256: ale když žo není odkaz - samozřejmě.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM:
    me uz u prvniho kliku prejdu na lokaci danou odkazem :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    já mám podobný problém, dřív při dvojkliku (nebo trojkliku?) na url nebo email adresu se tato označila celá.

nyní mi opera označí "slovo" (čili po tečku/lomítko) a při třetím kliku celý odstavec.

nevíte, jak vrátit zpátky jednoduché označování url adres?
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    HADIAK: to je to elegantne riesenie!:)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ARKIN: dik, mam to!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    wow :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    shift + middle button => menu
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    JIMMI15: urcite sa to da zmenit surovou zmenou opera.ini, ale malo byt aj elegantnejsie riesenie

tiez klikom kolecka hocikde na tab ho uzavrie
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    MARDUK: v tom pripade to musim mit nekde prenastavene ja, pac to kolecko mi sice otevre novy tab, ale ne v pozadi a rovnou se mi na nej hodi focus. hledal sem, kde by to mohlo byt, ale nikde zadna takova polozka neni.
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    KOC256: nic, to je tak defaultne
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    da sa nejak preniest chybova konzola na tlacitko? aby som nemusel ist furt cez nastroje... alebo este lepsie klavesova skratka nejaka na konzolu je?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMMI15:
    ja na odkazy klikam koleckem (prostrednim tlacitkem) a ono to tak funguje... ale co jsem kde nastavoval si uz nepamatuji...

S klavesnici to je Ctrl+Shift+LClick
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam