• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    FI_YOU: aha. tak ja timhle - ZUZU - myslel neco jinyho. (viz ten odkaz tam...) :)))
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    ZUZU: asi nema :(
    ZUZU: i tak se to da rict
    KOC256: jj to jsem myslel, mozna jsem to spatne formuloval...

kdyz prijde novy mail, na par sekund vyskoci dole v pravo male oznamovaci okenko ''new message''... to same bych upotrebil i se zpravou kterou nekomu odeslu, ponevadz kdyz posilam prilohy-> mail se odesila delsi dobu-> a je otravne pak zase lozit do klienta a kontrolovat jestli uz JE odeslano.
    ja vim, je to malickost, ale pokud me pamet neklame, u starsich verzi tato moznost byla (a byla to pro me prijemna vychytavka).. u tech novych ji nevidim

chybi mi tam moznost ''show notification for sent messages'' :/

viz. opera -> tools ->preferences -> advanced -> notifications
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZUZU:
    no ja si to myslel ale pak tvoje prvni odpoved me nejak zmatla :)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    KOC256: ne aby opera umoznovala odeslat email, ktery ma v sobe parametr, ze vyzaduje zpravu o doruceni emailu od prijemce. (tzv. read receipt)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FI_YOU:
    popravde moc nechapu co chces :) aby ti opera vyskocila dialog "vase zprava byla odeslana" ?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    FI_YOU: až na to přijdeš, řekni. ale obávám se, že tuhle funkci opera nemá. :(
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    9.63
    nevite zda existuje take notification -> potvrzeni o odeslani mailu? popripade kde zatrhnout? vyskakuje mi pouze u prichozich zprav a hodilo by se i na odeslane..nejak to nemuzu najit.
    E42
    E42 --- ---
    NECROMAN: !
    Díky.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    E42: napis do adresoveho radku opera:config, najdi tam polozku BitTorrent -> enable a zrus zaskrtnuti
    E42
    E42 --- ---
    Nevíte, jestli jde Opera nějak přesvědčit, aby torrenty nestahovala sama, ale předala je ke stažení uTorrentu?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Na to Enable/Disable proxy servers se da i namapovat klavesa/klavesova zkratka. Jestli je to ono, tak ty tlacitka, co jsem posilal, by mely taky fungovat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AIRGURU:
    aha toho jsem si nevsim tak to pak jo...
    AIRGURU
    AIRGURU --- ---
    KOC256: nene, ja skutecne myslim jen F12. Me se zobrazi nabidka, kde je dole jen k zaskrtnuti "povolit servery proxy", dokonce je na to hotkey "s". Takze F12 a pak s.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    jsem na winech juknu dik...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOC256: Ty jsi asi nalinuxu co? Na win bych pouzil http://www.milnersolutions.com/netprofiles/features/ ktery sam proxy zapne/vypne, pokud detekuje urcity typ pripojeni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AIRGURU:
    Ctrl+F12...

No tak to si usetrim 2 kliky... ale porad musim vybrat pripojeni, pak kliknout na proxy pak zakliknout checkbox pak to vsechno odOKejovat :(
    AIRGURU
    AIRGURU --- ---
    KOC256: nestačilo by třeba F12 a pak vybrat z nabídky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    doma musim pouzivat PROXY. v praci ne. Nevite jestli si mohu tuto volbu dat nejak na panel abych to mohl jen zapnout ci vypnout?
    ADAM
    ADAM --- ---
    hledej něco jako
    button 3 nebo middle click nebo default. tady v tomto klubu to je každopádně těžké OT
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam