Používáte někdo v M2 (interní mailový klient Opery) GMail přes IMAP? Jaké s tím máte zkušenosti?
Mně to po trochu složitějším nastavování už cca půl roku funguje celkem slušně, ovšem až na jeden dost zásadní problém: Používám IMAP v podstatě jako trochu chytřejší POP3 a všechny emaily z GMailu stahuju celé do dvou různých počítačů a do telefonu a pracuju s nimi lokálně. Nic nemažu, většina mailů zůstává v INBOXu, na část mám filtry, které na ně dají label a z INBOXu je vyřadí. Párkrát do týdne, už se mi to stalo i dvakrát během jednoho dne, se ale ale M2 najednou rozhodne smazat všechny lokální kopie mailů ze všech GMail folderů a po další synchronizaci, zpravidla ale až po restartu Opery, je všechny znovu stáhnout ze serveru. Chyba naprosto nedokážu reprodukovat ... a děje se to kurva zrovna teď :/ Ze seznamu odebíraných folders všechny zmizely a zůstala jen položka GMail. Když dám check/send mail, žádná komunikace se serverem ani neproběhne a těch pár tisíc mailů se nejspíš znovu stáhne po restartu Opery.
Stává se to většinou na pracovním PC, u kterého sedím celý den, na domácím se mi to už ale párkrát stalo taky.
Tuší někdo, co se to sakra může dít?