• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Aha tak koukam ze jsem slepej, je to to co pise HADIAK
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Fixni/variablini sirka (pripadne udaj primo v px) je zalezitosti skinu. Tusim ze nejaky ini soubor skinu tuto informaci obsahuje, urcite se to da vygooglovat, protoze se na sirku skinu debatovalo uz i tady, tak pred rokem
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OCTOPUSS:
    v nastveni se da nekde zakliknout ze taby maji fixni sirku...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OCTOPUSS: nejsom si isty, ci este aj v aktualnej verzii ale v starsich sa cez INI dala postelovat MAX/MIN sirka tabu.
    viac napr tu: http://my.opera.com/Tamil/blog/change-tab-width
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    To je hnusnýý! Z 12ti tabů mi to udělalo tři řádky. To nechci :(
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Jde nějak rozšířit tab panel? Do dvou řádků např.
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    QUICK: chvili jsem ji pouzival na ubuntu, mela nicmene nejakej bug, ktery zpusoboval, ze se cas od casu pres monitor objevily takovy cerchovany cary... cas od casu je treba dvakrat denne na pet sekund, ale stejne me to sralo, takze jsem se vratil k 9.63

jiny problemy jsem nezaznamenal
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ARKIN: miesto na disku je, prava k zapisu ma, na citanie nie je a xp. zaujimave je, ze to robi len po dlhsom behu opery a restart to vyriesi.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    QUICK: Ja jsem ten dobrodruh. Jiz jsem to sem psal drive, ale 10 mi bezi vyborne (blokuju reklamy a nepouzivam Operu na mail)
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    QUICK: ja uz ji nejakou dobu "testuju" a nemuzu si stezovat ,) sice se v ni nedostanu na mail na centrumu, ale ten stejne skoro nepouzivam..
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    co znamena tato hlaska?
    "Could not save file.

C:\Documents and Settings\Tomas\Data aplikací\Opera\Opera\profile\opera6.adr

Try again?"
    QUICK
    QUICK --- ---
    OCTOPUSS: to je dokonce alfa verze :)) Proto se ptam, zda tu nejaky dobrodruh nahodou neni :)

Na opere 10 me laka qt 4.5, konecne by opera zapadla do vzhledu meho desktopu :))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    V případě prohlížeče bych nechal testování betaverzí těm srdnatějším dobrodruhům :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    Ahoj, pouzivate nekdo uz Operu 10? Da se rozumne pouzivat nebo je jeste hodne zabugovana?
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    Ahoj vespolek, mám problém. V Opeře 9.63 eng pod Ubuntu 8.10 se snažím rozběhat podporu Acrobatu, kvůli internetovému bankovnictví (KB). A ono to nějak nechce jít... Acrobat je nainstalován a funguje, ale konfigurační průvodce (na stránkách banky) tvrdí, že neexistuje podporovaný prohlížeč pdf. Ve výpisu opera:plugins je k pdfkám tohle:

Adobe Reader 8.0
    application/pdf pdf
    application/vnd.adobe.xdp+xml xdp
    application/vnd.adobe.xfd+xml xfd
    application/vnd.fdf fdf
    application/vnd.adobe.xfdf xfdf
    /usr/lib/mozilla/plugins/nppdf.so

Nenapadá vás někoho, co s tím?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    ja premyslim kde je ta "chyba" jelikoz ani FLASH pod linuxy nebo x64 byl problem rozchodit (doufam ze to nemotam). Ale obecne nejake pluginy i externi treba na online kamery a tak je problematicke operu ucit :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    IRON_STORM: kde je napr pouzity?
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    HADIAK: videl
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ja marne rozmyslam, ci som vobec videl silverlight2 niekde inde ako na win update... videl?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vtipne, ze Chrome je cca pul roku stary prohlizec a Silverlight 2 v nem funguje lepe, nez v Opere... kde asi soudruzi udelali chybu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam