• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    PINCHE_GRINGO: Hurá! :) sama jsem si toho předtím nevšimla, děkuju!
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KLAARKA: Aha, tak v tom pripade Shift+F12 -> Buttons -> Browser View a tam uvidis adresni policko. To jednoduse pretahnes do toolbaru kam chces. Dej vedet, jestli je to ono
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    PINCHE_GRINGO: no to mi právě nejde. všechny ostatní lišty fungujou, ale tahle se mi nechce zobrazit. nevíš, proč by to tak mohlo být?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KLAARKA: Shift+F12 -> Toolbars -> Address Bar (zaskrtnout)
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    Poraďte prosím. Omylem jsem asi odstranila lištu, kam se píše adresa www a nemůžu dohledat, jak ji nastavit zpátky, žádná z těch v nastavení to není...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    ARKIN: Myslim, ze to nejde. Ja se toho zbavil tak, ze jsem zrusil status bar :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    IRON_STORM: "bude vejit"... au, to boli :)
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    OCTOPUSS: muzes si v nastaveni skinu zmenit sirku tabu, pak se ti jich bude vejit vic na radek
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Aha tak koukam ze jsem slepej, je to to co pise HADIAK
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Fixni/variablini sirka (pripadne udaj primo v px) je zalezitosti skinu. Tusim ze nejaky ini soubor skinu tuto informaci obsahuje, urcite se to da vygooglovat, protoze se na sirku skinu debatovalo uz i tady, tak pred rokem
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OCTOPUSS:
    v nastveni se da nekde zakliknout ze taby maji fixni sirku...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OCTOPUSS: nejsom si isty, ci este aj v aktualnej verzii ale v starsich sa cez INI dala postelovat MAX/MIN sirka tabu.
    viac napr tu: http://my.opera.com/Tamil/blog/change-tab-width
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    To je hnusnýý! Z 12ti tabů mi to udělalo tři řádky. To nechci :(
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Jde nějak rozšířit tab panel? Do dvou řádků např.
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    QUICK: chvili jsem ji pouzival na ubuntu, mela nicmene nejakej bug, ktery zpusoboval, ze se cas od casu pres monitor objevily takovy cerchovany cary... cas od casu je treba dvakrat denne na pet sekund, ale stejne me to sralo, takze jsem se vratil k 9.63

jiny problemy jsem nezaznamenal
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ARKIN: miesto na disku je, prava k zapisu ma, na citanie nie je a xp. zaujimave je, ze to robi len po dlhsom behu opery a restart to vyriesi.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    QUICK: Ja jsem ten dobrodruh. Jiz jsem to sem psal drive, ale 10 mi bezi vyborne (blokuju reklamy a nepouzivam Operu na mail)
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    QUICK: ja uz ji nejakou dobu "testuju" a nemuzu si stezovat ,) sice se v ni nedostanu na mail na centrumu, ale ten stejne skoro nepouzivam..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam