• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    C00BA:
    heh to je pekne... a ja myslel ze tato volba je natvrdo :)

a je to nekde zdokumentovane co vsechno se tam da jeste nastavit?
    C00BA
    C00BA --- ---
    HAVANA: zkus se podivat ve svem profilu na soubor speeddial.ini kde se mimochodem da nastavit i pocet stranek ktere se maji v ramci SpeedDial zobrazovat napr. [Size] Rows=4 Columns=4
    ADAM
    ADAM --- ---
    paráda díky!
    (dřív na uplně stejným principu fungoval USD, ale ten z ničeho nic přestal fungovat...)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nejde se nak zbavit tech cisel u stranek v rychlym pristupu ?? v ty predchozi verzi myslim nebyli, ted v 9.6 sou a strasne me serou uz po dvceti vterinach :))
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    http://wordrider.net/freerapid/

Specialni aplikace, dost spolehliva. Nepouzivam nic jineho na stahovani z rapida.
    ADAM
    ADAM --- ---
    funguje dobře - tak mě napadlo - nešlo by v tom skriptu přednastavit cestu, kam se soubor automaticky uloží, aby nebylo nutné klikat (a třeba po stažení automaticky okno zavřít..)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    tak odskusane, a funguje velmi dobre! diky, uz len dufat, ze ten proces stahovania zase o chvilu nezmenia a nepridaju neajku captchu alebo nieco
    ADAM
    ADAM --- ---
    díky!
    ADAM
    ADAM --- ---
    jsem asi lama, ale poraďte, co dál s tím.. :-)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ARKIN: diky!
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    PINCHE_GRINGO: Hurá! :) sama jsem si toho předtím nevšimla, děkuju!
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KLAARKA: Aha, tak v tom pripade Shift+F12 -> Buttons -> Browser View a tam uvidis adresni policko. To jednoduse pretahnes do toolbaru kam chces. Dej vedet, jestli je to ono
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    PINCHE_GRINGO: no to mi právě nejde. všechny ostatní lišty fungujou, ale tahle se mi nechce zobrazit. nevíš, proč by to tak mohlo být?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KLAARKA: Shift+F12 -> Toolbars -> Address Bar (zaskrtnout)
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    Poraďte prosím. Omylem jsem asi odstranila lištu, kam se píše adresa www a nemůžu dohledat, jak ji nastavit zpátky, žádná z těch v nastavení to není...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    ARKIN: Myslim, ze to nejde. Ja se toho zbavil tak, ze jsem zrusil status bar :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    IRON_STORM: "bude vejit"... au, to boli :)
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    OCTOPUSS: muzes si v nastaveni skinu zmenit sirku tabu, pak se ti jich bude vejit vic na radek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam