• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    nyxove stats :)

/files/000/002/221593_a87d6c97fe07e79263c9/original.png
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    co je divny tak v search.ini ta adresa byla... nechapu :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ZVATLAL: dik primel si me si poradne prohlidnout vyhledavani a odhalil sem zavadu :DDD nechapu JAK a PROC ale v nastaveni Google vyhledavace zmizel atribut "adresa" bez ktereho to skutecne nefungovalo :D uz to bezi :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ZVATLAL: dobrej napad kouknul sem tam ale je to zaskrtnuty

ARKIN: urlfilter vubec nepouzivam... nebo alespon ne vedomne
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    CARTMAN: Hledal bych to pod Tools => Preferences => Search => kliknout na Google a vpravo Edit (nebo dvojklik). Rozbal si Details, a zkus zkontrolovat, jestli máš zaškrtnuté "Use as default search engine". Jinak mě nic nenapadá....
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nestalo se nekomu ze bymu prestalo fungovat automaticke predavani retezcu do googlu?

do adresa baru napisu "franta pepa" a misto aby se otevrela stranka s google nestane se nic. v nastaveni vyhledavaci mam pro google pismeno "g" kdyz napisu "g pepek" tak zase nic... ostatni vyhledavani funguje... pred tydnem semi to rozbilo ve windows dneska v linuxu... netusim co sem udelal :(
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    ARKIN: 1139 neni nejnovejsi, mam 1345
    KOC256
    KOC256 --- ---
    IRON_STORM:
    takove "noumy" nemusim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    IRON_STORM:
    jsem psal "pry" psali to na zive :)
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    KOC256: ie nejryclhejsi? mne beha jeste daleko pomalejc nez firefox (a to uz je co rict)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: to jsme na tom podobne, kdyz bezi notebook v modu na baterky a minimalni frekvenci, tak IE8 je jak spozdeny, kdezto Opera v pohode.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    - web slice (moc se mi to libi) jelikoz jsem zatim neprisel na chut RSS, ATOM, ... takze to je pro me jasna jednoducha volba
    - barevne groupovani souvisejicich zalozek - prijde mi to dost dobre hlavne kdyz mam 10+ otevrenych zalozek
    - a pry to je nejrychlejsi prohlizec...

Naopak mi chybi GESTA a IEPro bylo alespon ve verzi 7 strasne tezkopadne...
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    KOC256: v akych smeroch? IE8 som zatial neskusal
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    me se z neznamejch duvodu trochu laga (IE8) ale jinak myslim ze v jistych smerech uz je dale nez OP.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: Urcite se da rict, ze nova verze je o dost lepsi, nez verze 7. Sice na Operu ci vytuneny Firefox zatim nema, je to i tak krok kupredu. Uz jen fakt, ze soucasne vychozi vykreslovaci jadro IE8 je zvoleno to podle standardu, a pokud chce nejaky web vyuzivat to predchozi, musi si pridat urcity tag do hlavicky stranky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    no ja si trochu dneska hraji s IE 8 a vypada dobre... dopst se mi libi ty "web slice" :) Myslim ze IE pomalu dohani ostatni prohlizece a pokud takto pujde dale tak se mame na co tesit...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Taky jsem zjistil, ze mi Operu shazoval Asus password manager, ktery pouzivam jen pro prihlasovani otiskem prstu. Zrejme ten manager prochazel spustene prohlizece a hledal formulare, kde by si mohl zapamatovat prihlasovaci udaje, coz se prohlizecum nelibilo.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    IRON_STORM: Uz jsem na to prisel, chyba u me, zustal tam zoom na 95% z predchoziho surfovani. Na 100% zoomu to je v cajku.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    NECROMAN: jestli za to treba nemuze compatibility mode..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam