• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    ADAM: To me pripomina.. kde nastavim aby pres AltGr fungovaly hacky + carky? Taky mam anglickou, ale musim jit mit i cisla nahore.. kvuli NTB
    ADAM
    ADAM --- ---
    já s tou klávesnicí taky nekecám. naprosto nechápu jak někdo může používat českou (kde veme <> & atd..?) nebo anglickou (resp čes. programátorskou) (nejsou háčky, čárky), když existuje krásná alternativa skloubující tyto dvě krásně dohromady.

ale nic, za ta dlouhá léta co ji používám jsem si zvyk, že každej si raděj bude dál komplikovat život nějakým přepínáním alt+shitft...
    QUICK
    QUICK --- ---
    ADAM: vetsinu textu pisu bez diakritiky, ale jak jak rikas, nekdy pri dulezite diakritiku psat. Samozrejme s tim nemam problem :) Ale ja jen chci aby mi opera pi vyhledavani nebrala v potaz diakritiku. Ulehci mi to zivot, vazne nekecam :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    QUICK: dyt to říkám. anglická klávesnice, která ale místo čísel píše diakritiku. (čísla jsou na numericke, žejo..)

používám spoustu let a nikdy jsem nemusel klávesnici přepnout...

(btw - psát bez diakritiky moc dobré řešení taky není, na nyxu to ještě jde, ale nějakému úřadu těžko...)
    QUICK
    QUICK --- ---
    ADAM: jako programator musim mit anglickou. Pres altgr diakritiku, ale stale to neni ono :) Ale presto to je jen obchazeni problemu, spravne reseni je ignorovat diakritiku pri hledani, coz asi neni implementovane. Ale mohlo by! :D
    ADAM
    ADAM --- ---
    QUICK: nainstaluj si pořádnou klávesnici a máš pokoj navždy
    (hint: nahoře háčky čárky, po stisknutí shiftu spec. znaky. čísla jsou na numerické, případně po stisknutí altgr)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    QUICK: aha, prepinanie klavesnice. nj, s tym som nepocital
    QUICK
    QUICK --- ---
    TOMAS3333: je :) Protoze skript napisu jednou a mam pokoj. Kdezto myslet na prepinani klavesnice pri vyhledavani je nepohodlne :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    QUICK: nj, to je naozaj jednoduchsie napisat si skript ako to napisat s diakritikou :D
    QUICK
    QUICK --- ---
    OVECKA_MJ: to je ale velka skoda :) Uz jsem premyslel nad napsanim js skriptu, ktery vezme obsah stranky a orizne diakritiku. Ale Hus by se obracel v hrobe :)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    QUICK: to si docela myslím, že asi nepůjde... ale nemusím mít pravdu..
    QUICK
    QUICK --- ---
    Jde nejak nastavit aby quick search (vyhledavani retezce v dokumentu, mam to na klavese "carka" a tecka na linky) nebrala v potaz diakritiku? Pisu bez diakritiky, ale rad bych vyhledaval na strankach s diakritikou :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    OCTOPUSS: Díky moc, vůbec jsem to nemohl najít :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    To je úplně ýzy.
    Otevřeš si Tools - Transfers, klikneš si na menu pod View a odklikneš "never show...".
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Zdravím,
    jak se dá v opeře udělat, aby se mi nezobrazoval tab přenosy po započetí stahování? Minule se mi to podařilo v opeře nastavit a teď to nemůžu najít... Předem díky za odpověď
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    opera oslavuje 15 rokov
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ICESUNLAB: nic takovýho nepozoruju. máš pomalej komp nebo ti někde něco "hnije"
    jediný co mi blbne je java ve dvou aplikacích
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    OCTOPUSS: nechodí to, spíš to leze. hrozně to zasekává kompa při pokusu o reload nebo dostání se na jinou stránku FB
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nasel jsme zajimavou "chybu"...

pokud si stav ulozim do relace a pak treba v mailu kliknu na odkaz tak opera vyhodi nejakou chybu a nasledne otevre vsechny ulozene relace jako nove okna a do kazde teto relace otevre tento odkaz... cekal bych ze ulozene relace jsou proste ulozene a aktivni relace je aktivni...
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    vlozim si do menu (v ini) tohle:

Item, "Insert link (select text)"="Insert, "<a href='" & Paste & Insert, "'>" & Insert, "%t" & Insert, "</a>""

bohuzel to %t se mi vypise normalne, ale chci aby mi to tam vkladalo text, kterej je prave oznacenej... jak na to? kdyz dam pryc uvozovky, tak to nevypisuje nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam