• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    alebo lunex. a tiez si myslim, ze uz mohli spravit 64b aj pod WIN.
    MUXX
    MUXX --- ---
    OCTOPUSS: sorry, naprosto mimo misu. ne zatim neni. pokud bys potreboval k necemu 64bit prohlizec tak muzes zkusit IE8 :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    co to je za nesmyslnou otázku?
    MUXX
    MUXX --- ---
    OCTOPUSS: v tom delas nejaky kruty vypocty typu render videa ze potrebujes 64bit?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    a už je 64bit verze?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    btw., jsem teda přešel na tu operu 10 beta a ty reklamní řeči o tom, že je vykreslovací jádro o x procent rychlejší, se možná zakládají na pravdě. na pomalejším notebooku je ta změna znát i při vykreslování nyxu...
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    No stale mam rovnake problemy na facebooku. Sic sa jedna len o hry, ale aj tak ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUICK:
    Jo mas pravdu tak jsem si to spletl :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    asi si opera mysli, ze zmagnuta cervena je zle citatelna :)
    LYCO
    LYCO --- ---
    QUICK: !!!
    Vážně to fungovalo. Vím, že "přizpůsobit šířce" je černá magie, ale nečekal bych, že bude sahat na barvy.
    QUICK
    QUICK --- ---
    LYCO: zkus vypnout "prizpusobit sirce". Kdybych to na vlastni oci nevidel, tak neuverim :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LYCO:
    hmm to se mi taky kdysi stalo kdyz jsem mel nejakou rozbitou operu resil to az cisty reinstalll opery

vim ze kjdyz se to delo tak treba pri pouziti tlacitek v phpBB formu mi operu uplne shazovalo...
    LYCO
    LYCO --- ---
    Mám následující problém s Operou (9.64): na Nyxu mi počet nových příspěvků nezobrazuje červeně ale bíle. Dělá to jen ve skinu dark (který chci používat), cache je smazaná, Dragonfly tvrdí že ten text má barvu #ff0000 (tj. červená), userjs neveu, autorský režim mám zapnutý. Napadá vás, čím by to mohlo být?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    nemate nekdo problemy s twitterem v Opere? posledni dobou se skoro nikdy nenacte, proste jen ceka...
    ADAM
    ADAM --- ---
    hm, tak altgr ve spojení s jakoukoli klávesou nalevo je dost nouzovka, protože to je hodně nepohodlné.

stačí psát jednu stránku html kódu a psaní <>/ přes altgr by mě zničilo...
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    MUXX: Já teda % (na notebooku) píšu přes Shift, a nikdy jsem s tím neměl problém. Jenom když se přemáčknu a napíšu nulu, a to už je moje blbost....
    MUXX
    MUXX --- ---
    ADAM: krome procenta tyhle znaky nejsou problem, se vsim se poradi altgr. procento ale nemuzu nikdy na cesky najit :) nejlepsi je mit klavesnici ktera ma na klavesach z predni strany napsany tyhle znaky (pro pouziti s AltGr). pripadne jeste jsou klavesnice co maji Fn klavesu a ta taky umi dost veci.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ADAM: tak neviem, mozno som divny ale na slovenskej (teda vlastne akoby na ceskej) nemam s pisanim tychto znakov ani ten najmensi problem a pouzivam ich dost casto. Povedal by som, ze ide len o zvyk, nic ine...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam