• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TRIPLT: Jo ten IE8 mi blbne jak na Vistach, tak na Win7. Ted jsem pres IE8 na nyxu a je to taky hruza. Kliknu na reply a fokus se posune tak, ze kurzor neni videt, musi se posunout stranka nahoru a navic je kurzor uplne vlevo, takze ho musim nakliknout na konec {reply....}. V Opere kliknu na reply a hned pisu a vidim. Ale uz koncim s OT, sorry :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TRIPLT: Krome toho, ze ovladani je podle me u IE8 silene, tak mi na nem facebook blbne (rozhazene komentare, ktere se srovnaji az kdyz pres ne prejedu mysi atd.).
    INDIGO: Intity me celkem nezajimaji, zadne kvizy ani hry na facebooku neprovozuju, zbytek funguje perfektne
    FND
    FND --- ---
    KOC256: diky .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FND:
    tipuji na
    c:\Users\[USER]\AppData\Roaming\Opera\Opera\profile\notes.adr

Ale proste nektery soubor z tech co jsou tam *.dat/adr/dir nakopiruj do funkcni instance opery...

je to kopnute z Visty takze pod XP mozna neco jako

c:\Documents snd setings\[USER]\Data Aplikací\Opera\Opera\profile\notes.adr
    FND
    FND --- ---
    nevite prosim vas, jak se dostanu v opere do poznamek aniz bych ji zapinal? (mi u notebooku odesel mb a kdyz ted strcim disk s tou starou operou do jineho compu a dam ji otevrit z jejiho adresare, tak se mi otevre ta, ktera je nainstalovana na danem pocitaci..)
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    PINCHE_GRINGO: Ziadne invity nejdu, konkretne potom napr. Mafia Wars funguje tak z polky (a podobne hry).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Na FB si zapnu vzdycky IE :o) ten novej na win7 jede celkem dobre :-)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TEKKET: me v poslednich buildech 10 funguje facebook vyborne
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    JIMMI15: pěkný projekt, otestuju.

jinak já normálně používám FF, ale dělím se o počítač s přítelkyní, a tak jeden má fb ve Firefoxu a druhej v Opeře abychom se nemuseli stále odhlašovat/přihlašovat.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    mne teda KK nerobi ziadne problemy.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    TEKKET: ja to vyresil tak, ze facebook mam ted jako samostatnou aplikaci pres mozilla prism (http://prism.mozilla.com/).
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    TRIPLT: zrovna jsem si říkal, že FB v Opeře se fakt používat nedá.

A upřímně řečeno FB má teď tolik problému aby aspoň jakžtakž fungoval. Tudíž není moc pravděpodobné, že by se to v dohledné době pokusili napravit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMMI15:
    s nejakou verzi OP 9,5 )tusim) prisel skin ktery ve me vzbuzoval podivne nalady... pouzivam od te doby tango_cl v ruzdnych variacich a prijde mi dost OK.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    JIMMI15: Ja naopak v poslednim buildu 10 zacal poprve v zivote pouzivat default skin Opery.. :) Doted jsem mel Dimple
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    porad nikomu v nove opere nechybi ten super skin z opera9?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MEDWYN:
    jo to bude asi ono... skoda ze jen nevidim aktualne nove prijatou postu/novinku
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Tak to fakt nevim. Da se tam zatrhnout, ze se ti v poste zobrazuji i novinky. No a protoze v poste zadnou postu nemam, zobrazuji se mi tam jen novinky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MEDWYN:
    a nastaveno kde? nebo to samo v defaultu?
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Ja postu v opere nepouzivam a mam nastaveno, ze se v tomhle pohledu zobrazuje prave a jen RSS ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MEDWYN:
    no na postu je takove tlaciutko v defaultu ale to RSS ne nebo ho nevidim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam