• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    MUI: Uživatelé kterým vadí drobnosti by asi neměli používat beta verze, ty jsou pro lidi, kteří to chtěji otestovat a reportovat chyby.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    MUI: Zkusila bych smazat cache a koláčky. Když to nepomůže tak nový profil a když to v něm pojede OK, tak do něj postupně vracet nastavení.
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo, to je přesně ono. vypadá to, že se načte uv. stranka (ale ve skutečnosti se ani nanačte, jen se vyresetuje defalutní stav všech imput polí na té stránce).

    E42
    E42 --- ---
    ADAM: U mě se www.ppl.cz chová tak, že když zadám ručně nějaké nesmyslné číslo, napíše mi to "Chybný firemní kód". Když ho dám uložit do hesel a později znovu vložím přes ctrl-enter, načte se znovu úvodní stránka, ale "Chybný firemní kód" se nevypíše. Tím chci říct, že se to zjevně chová jinak, když heslo napíšu ručně a když ho vložím přes wand, čili nejspíš tam NĚJAKÝ problém je. Nemaje správný kód nic víc pochopitelně nezjistím.
    ADAM
    ADAM --- ---
    dva takové specifické systémy, kde nikdo jiný mít login nebude.

    třeba login do zákaznícké zóny PPL.cz
    E42
    E42 --- ---
    ADAM: No a kde se ti to třeba stává? Ideálně něco, kde by mohl mít login i někdo další..
    ADAM
    ADAM --- ---
    stejný chování jako u mě? čili udaje se napíšou, ale zmizí?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ADAM: nefunguje me na homepage twitter.com
    ADAM
    ADAM --- ---
    kruci, zase mám černýho petra..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM:
    u me OK...
    ADAM
    ADAM --- ---
    funguje vam v 10ce spravne Wand (kouzelna hulka, spravce hesel).

    v 9 bylo vše OK, ale v 10 na některých stránkách to heslo sice vepíše, ale záhy zmizí.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MUI: To se mi obcas stane, ale u me je to mizernym pripojenim k internetu, staci znova nacist stranku (F5) a je to v poradku. Nikdy jsem kvuli tomu nemusel restartovat
    E42
    E42 --- ---
    NIXIMOR: Já bych řekl tak 14 dní, ale bude to ono. Buď něco překopali v Norsku nebo Nyx. Docela opruz, nezdrcnutej Nyx je celkem datožrout.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    E42: Potvrzuji stejne chovani i ve 4ce. Pritom pred par dny to jeste bylo ok.
    ADAM
    ADAM --- ---
    MUI: neni to spíš málo ramky? 
    E42
    E42 --- ---
    Mchm, funguje vám Nyx v Opeře Mini? Dlouho jsem na něj přes OM chodíval, ale teď, když dám odeslat logovací údaje, zasekne se na načítání Gate, a "processinguje" a "processinguje". Když bych to nechal třeba pět minut, tak by se to myslím načetlo, ale je to prakticky nepoužitelný. Platí to v OM 5b, ale myslím, že to začalo dělat už ve čtyřce a podle mě to nesouvisí se změnou v kódu klienta, ale buď s něčím na serveru Opery nebo na Nyxu. Netuší někdo?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    pouziva tu niekto Opera Dragonfly? V zalozke "Připojení" (v ang by to malo byt "Network") mam prehlad ako dlho trvalo, kym sa zo servera dostal (?) obsah, no mam tam aj modre aj zelene "riadky", aky je rozdiel medzi modrou a zelenou farbou, co to vlastne mera?
    KOKES
    KOKES --- ---
    ADAM: jakkoliv nejsem webový programátor a tudíž nerozumím technické problematice(vyjma myslím 602XML) pisatel má moje sympatie. Pro mě je navíc pikantní telefonické potvrzení falešného thumbprintu. Přiznám se ale, že jsem od organizace jako Česká Pošta nikdy neočekával nic víc, než co mi dělá: doručuje mi do kastlíku oznámení abych si došel na poštu pro zásilku. ČP chcípe, tak přesunuje svoje aktivity na internet a stát ji padnout nenechá:-(
    ADAM
    ADAM --- ---
    http://www.lupa.cz/clanky/sedm-hrichu-datovych-schranek/

    Obzvláště pikantní je absence podpory prohlížeče Opera v souvislosti s kampaní, kterou společnost Opera Software rozjela proti Microsoftu u Evropské komise. Jedna část byrokratické mašinérie donutí Microsoft, aby znepřístupnil Internet Explorer a nabízel produkty své konkurence, a druhá část téže mašinérie tuto volbu drasticky omezí na jedinou alternativní položku, nadto vůči původnímu stěžovateli konkurenční.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HASH:
    Opera 10.01
    ...Nová Opera by již neměla způsobovat 100% vytížení procesoru ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam