• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    KROMANON: Opera Link?
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Haj. Nejake jednoduche sdileni zalozek? Mam tri pc a na vsech trech bych ocenil stejne zalozky. Chci at to bezi na pozadi a nesere me to nutnosti prihlasovani.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    ted jsem to dokazal i nasimulovat... stava se to kdyz zbesile kliknu na NEW TAB a nez poustim tlacitko tak presunu kurzor bokem. je to tak 20% sance ze se mi to stane :)

    ne ze by to vadilo... da se s tim zit ale vite jak... :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    no já nevím. na opeře 10.01 jsem dal načíst klub GIF(ten trvá dost dlouho) a vepsal adresu www.seznam.cz a hned tam skočila. Zkuste to někdo na poslední verzi, mě se to na 10.51 zavěsilo, jak píše TRIPLT..ještě by to mohl být mix ini, jestli jsi upgradoval přes starou(jak píšou kluci o pár řádků níž)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOKES: PC mi na Operu urcite staci... zadne delo to neni ale horsi stroj taky ne... :-D a internet je take v pohode... mozna fakt Opera nema rada kdyz ji do toho nekdo keca... :D horsi je ze v tom tabu uz nenajede proste nic... :D je uplne lagnutej...
    KOKES
    KOKES --- ---
    tak samozřejmě:-)
    po zadání adresy začne opera načítat stránku a moc si nenechá kecat do ovládání, viz moje dřívější příspěvky. Kór když máš slabší komp a novou operu.
    Myslím, na 10.01 to není, tam to ještě funguje ok. Možná i na 10.10, co mám doma.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOKES: jj ale musim dat stop predtim nez zadam novou adresu... kdyz to stopnu az po zadani druhe adresy tak uz to nepomuze...
    KOKES
    KOKES --- ---
    TRIPLT: když dáš nejdřív stop, tak to funguje ok?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Chm stava se vam nekomu, ze kdyz otevrete v opere nejakej ten web... a spletete se rychle prepisete adresu a odentrujete... jakoze aby se vam oteviral jinej... a udelate to tak rychle ze ten starej web jeste nebyl nactenej tak ze se vam ten tab jakoby zaseka a vubec zadna adresa pak neni schopna se nacist?
    Pricemz kdyz se otevre dalsi tab tak tam to jede vsechno zase normalne? :o
    Nevite nekdo cim by to mohlo byt pripadne co s tim? :)
    (Snad sem to napsal srozumitelne) :-D
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    OVECKA_MJ: V některých verzích bez těch souborů nebyly hesla, zdá se že to zase funguje. Jinak v nich jsou uložený osobní certifikáty, certifikáty certifikačních agentur a nastavení SSL.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    TROFOZOIT: ty soubory jsem nikdy nekopiroval a wandku jsem prenesl :) .. v cem to pomaha? (no offense, jen mne to zajima, v cem je hacek)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    LEF: Akorát ten seznam na wiki není úplně kompletní. Pro hesla je kromě wand.dat je vhodné zkopírovat taky opcert6.dat, opssl6.dat a opcacrt6.dat.
    LEF
    LEF --- ---
    muzete mi prosim poradit jak zalohovat Operu? jedna se mi predevsim o zalozky a hlavne ulozeny hesla. Vim ze systemovy soubory nejsou umisteny standardne v program files ale nekde jinde a daji se zkopirovat, jenze jelikoz sem si to nikdy nenapsal kde tak dycky tapu a marne hledam. je i jina, pohodlnejsi, moznost jak udelat zalohu po instalaci opery nahrat a myt vyreseno? diky a omlouvam se za lama dotaz :-)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: no neviem.. ja mam adresar opery aj v program files, aj v program files(x86) aj v user data local / hadiak / roaming.. proste jak virus rozlezena :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HADIAK: mejly a hesla jsou v jedne slozce v appsettings, hesla a kontakty jsou dva dalsi soubory, celkem se to da jednou za pul roku :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: keby mala data v jednom adresary :) (mejly / hesla / kontakty / books / rss) tak by to bolo SUPER. ale som vzdy lenivy to hladat po celom disku a tak davam upgrade...

    viem, ze cesty pise v aboute, ale tych adresarov na disku je tak dako viac :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ARKIN: pri updatu na major verzi je vzdy bezpecnejsi dat cisty install (presunout/smazat veskere settings) a potom pouzit sync veci z Opera Link + dokopirovat urlfilter a wand.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ARKIN: ja moc ini menit nechcem.. naposledy mi to poserkalo update opery :) (znovu sa stale objavujuci status bar, ktory zacal fungovat tak ako som v preferenciach nastavil az po tom, co som rucne musel zmazat ini file).

    a to som ho v starej opere ani rucne needitoval.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    to zas mne tam to "inspect element" pri obrazku dost vadi; vyhodili z toho menu nazov obrazku (pouzival som) a properties teraz nie su na poslednom mieste (pouzivam kvoli EXIFu) a tak som zo zaciatku velmi casto pustal dragonfly :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam