• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    tak ruční install OK
    KOC256
    KOC256 --- ---
    10,60 je final... :)

pokud o nainstalovani pres operu mi zahlasil nejake nekonecne crashe a nainslaovani se nepovedlo... ale nyni mi i na 10,54 hlasi ze je aktualni takze nevim no :o)
    KOKES
    KOKES --- ---
    MVEK: podle mě se odinstaluje celá kromě osobních složek a nastavení. Ty se při instalaci převezmou, jestli se ptáš na tohle. V případě, že dojde od vývojářů ke změně struktury osobních složek(u určitých verzí) dělá to bordel a musí se zazálohovat data a ty po instalaci obnovit. Už se to tu probíralo.
    MUXX
    MUXX --- ---
    AVG joins Opera on stage | The Download Blog - Download.com
    http://download.cnet.com/8301-2007_4-20009358-12.html?tag=mncol;title
    MUXX
    MUXX --- ---
    OCTOPUSS: epic. you made my day sir!
    MVEK
    MVEK --- ---
    KOKES: No a to pak i tak do nové instalace přeplácenš celý profil, nebo jen hesla, možná hledání a tak, ale jinak znovu nastavuješ?
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    Radši sosněte final 10.60 :)
    KYTT
    KYTT --- ---
    OCTOPUSS: Opera Browser We are aware of the false positive Fraud warning. Should be fixed ASAP. For now use http://www.facebook.com/ and not http://www.facebook.com/?ref=logo We are sorry for any inconvenience this might have caused..
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Jinak Opera ví co je pro nás dobrý :D :D
    Pokus o otevření Fejsbůku:

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Během dvou dnů dvakrát 10.60RC, a RC3 je prý snad poslední. Nějak to kucí vopálený uspěchávají... To si asi zase počkám na .61.
    KOKES
    KOKES --- ---
    no já si myslím, že jak např. opera 10.10 install a opera 10.50 install jsou full instaly a ne upgrade. Lidi co upgradovali často hlásili problémy(i já).
    Takže upgraduju, dokuď nejsou problémy a když jsou, jedu uninstall/install.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    KOKES: neber to ve zlem, ale wtf.. tak proc se nabizel asi dva mesice a stahoval a chtel instalovat? :) nepochytil jsem zde v klubu, ze by se nekdo setkal s podobnym problemem. vetsina upgradovala, cast pak sla na cistej install..
    kazdopadne z pojeti smyslu upgrade to upgrade je. neni to reinstall, neni to rucni uninstall/install... je to upgrade
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    OVECKA_MJ: pockej na 10.60 final, imho vyjde do konce tydne.
    KOKES
    KOKES --- ---
    protože to není upgrade.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    KOKES: proc? normalne upgrade FTW
    KOKES
    KOKES --- ---
    OVECKA_MJ: nemá se nejdřív odinstalovat stará?
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    tak jsem se rozhodl, ze konecne prejdu z 10.10 na aktual...
    stahnu, dam instalovat.. restartuje se opera... CRASH... ok, odeslu crash log.
    samozrejme zadnej update nenainstalovan
    dam znova "check for updates" -> you are using latest opera... a v aboutu 10.10
    fakt slusne do***ali prechod
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ARKIN: jj to jsem nedávno použil, ale nastavení zpět nepomohlo, nicméně pomohl restart opery..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Už se mi zase stalo, že Opera všechny linky obarvuje bíle místo červeně. Mám pocit že to znamená něco zapnuté, ale už nevím co.. Nevíte kde se to vypíná?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam