• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    updatovaci manie. ja proste updatuju, kdyz mi to ten program nabidne. nemam tolik casu resit kazdy program, ktery si rekne o upgrade zkoumal zvlast. proste program mi hodi upgrade hlasku, tak ji potvrdim a mam klid. takze ne manie, jen pohodlnost.

PINCHE_GRINGO: pls, trochu vic cesky. :o)
    ADAM
    ADAM --- ---
    jj, taky bych radši, kdyby byla bez jakejchkoli chyb a bugů a záseků, než pořád nějaký nový vzhledy/funkce/chování.

ted mě třeba neskutečně štve, že při označení slova je jako první položka kontextvoý nabídky search a ne copy
    (vím, jde změnit, ale je to jen otázka zvyku, takže si zvyknu..)
    KOKES
    KOKES --- ---
    co je to vlastně za updatovací mánii? vždyť nový verze programů ani nemůžou být vychytaný...
    Já chápu, že hype kolem posledních verzí těší programátory(mají motivaci, pozornost=peníze, práci), ale co uživatele?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    PAN_CAU: na OSX me vzdycky z update opery muze klepnout pepka. Obcas to zalozi novej adresar Preferences atd. Kazdopadne promazat cache, zazalohovat preferences a pak je smazat (resp. nechat jenom wand a dalsi nutny), to by mohl pomoct (ja mam ale 10.6.x)
    ADAM
    ADAM --- ---
    na win to jede v pohodě.
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    tak nevim cim to je, ale dneska se mi updatovala opera na 10.60 a od te doby mi pada pri spusteni idnes.cz, na jinych webech v pohode, ale jak najedu na idnes.cz tak mi to cele spadne a dialog o restartu, reportu a tak podobne. (mac osx 10.5.8)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Hm, tak koukám known issue..

OPERA FAIL
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Taky se vám děje v Google calendaru, že při editaci detailu události se uprostřed objeví modrá plocha přes většinu obrazovky?

Opera 10.60.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: niekde daky skaredy flash tipujem. ale kedze mam flash off tak sa s tym stretavam len na hlupych strankach, ktore flash potrebuju a bez neho su viac menej nefunkcne. a to tak casto nastastie nezazivam :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nevim, zda to je nejaka nova vlastnost Opery, ale po par vterinach necinnosti mi v Opere mizi kurzor mysi. Deje se to take nekomu z vas a popr. jak to zrusit, aby kurzor nemizel?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SAVANNAH: stalo. zatial 1x za cca 3 dni pouzivania.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    NECROMAN: Kdyby od 9.00, měl jsem i starší.. Pak jsem dal jednou čistý install a nestíhal jsem se divit, že už jsou třeba úplně nové klávesové zkratky atd :) Každopádně taky dávám radši čistý reinstall než upgrade, just in case
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    dik jeste jednou - fakt dobra idea, zas*any to starsima verzema mam zcela urcite...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ANARCHY: kdyz ma clovek v AppData jeste nejaka historicka data od Opery 9.00 a postupne az k 10.60, tak to muze delat neplechu, ale zase neni to vselek, zeano...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NECROMAN: Diky, urcite vyzkousim!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ANARCHY: casto pomaha i cista instalace, tj. pomoci Opera Link si ulozit vsechny bookmarky a pod. Odinstalovat operu a vsechny settings v AppData (zazalohovat pripadne wand, urlfilter, mouse, keyboard a toolbar settings...), dat cistou instalaci a stahnout bookmarky z OperaLink...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ANARCHY: mam pocit, ze to je uz opravene aj v dakej zo starsich verzii... ale nespomenem si, v ktorej je to uz OK. (MIN. 1 verzia spat to uz mala OK).
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HADIAK: Aha, tak to je mozne, ze to v 10.60 opravili, to jsem ted netestoval, kazdopadne ale to rozhozeni formatovani Google Calendare je pro mne dost vaznym duvodem pro downgrade, i kdyz mi zase obcas nebudou fungovat nejake linky...
    Kazdopadne ale diky za info! ;-)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ANARCHY: nejde kliknout na nejaky odkaz, a musim reloadnout celou stranku... - to mi prave robilo v starsej verzii :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    SAVANNAH: Dneska jsem nedopatrenim nainstaloval 10.60 (pred casem jsem ji mel, pak odinstaloval, a evidentne zustala nejaka asociace na .mht soubory, takze po kliknuti na takovy soubor to zacalo instalovat 10.60), tak jsem zkusil ten Google calendar, a dela mi to to same => takze zase downgrade...

Po pravde zacinam stale vic uvazovat o "upgradu" zpet na FF - napriklad co mne na Opere dokaze vytocit naprosto spolehlive je to, ze obcas zejmena na strankach zprav (iDnes, , Tyden, Novinky etc) mi proste nejde kliknout na nejaky odkaz, a musim reloadnout celou stranku...
    At jsem hledal jak hledal, zatim jsem nenasel reseni, problem se vyskytuje znacne nedeterministicky (na prani to vetsinou nejsem schopen predvest)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam