• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Používám extension na obrázky, nicméně mě štve, že se po najetí na obrázek zobrazí také title a address... zmizí po stisknutí ctrl, což je otravné. Nemá někdo zkušenost s tím jak to odstranit... ? :-/ Ještě důležitá věc, nepoužívám stavový řádek.


    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MVEK: Nemas nahodou rozjebanou sit jako treba ja (polonainstalovany ipv6)? Chova se to podobne, delalo by ti to jen u sajt s AAAA zaznamem.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Mně se to právě stává okamžitě, žádné čekání. Uvidíme jak dál. Kdysi právě nevím, jestli to nebylo v souvislosti s něčím na ADSL od O2, takže mohl to teď být zas dočasný stav. Uvidíme.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Kde se dá nastavit, aby se mi externí odkazy (např. z Outlooku, IM, PDF apod.) otevíraly v novem listu Opery? Po instalaci nové verze mi to najednou otvírá odkazy v novém okně (tzn. Operu už mám otevřenou, ale stejně mi to otevře celé nové samostatné okno se všemi listy + tím jedním s tím odkazem, který jsem otevřel)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MVEK:
    me se to pravidelne stava na serveru zdrojak.root.cz. Dlouhe cekani a pak vidim:

    Could not locate remote server

    You tried to access the address http://zdrojak.root.cz/, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

    F5 znovu pomuze a stranka najede hned...
    MUXX
    MUXX --- ---
    jestli se jedna o tlacitka formulare tak by to mohlo souviset s velikosti MTU na routeru/modemu
    MVEK
    MVEK --- ---
    Narazil jsem na novém profilu na Opeře 11 na starý problém, ale už si nepamatuji, jak jsem ho vyřešil, a zda nepominul sám:

    V každé session se mi občas stane, že kliknu na odkaz, zpravidla spíše na tlačítko přihlášení, nebo v eshopu na další krok, a dostanu okamžitě hlášku Opery, že server neexistuje, nebo kterou. Stačí dát zpět a znovu kliknout a jede to. Někdy to má souvislost se zapnutím/vypnutím posílání hlavičky referreru, ale někdy ne.

    Nevybavuje si někdo něco takového? Mám pocit, že se mi to dělo někde kolem verze 9, ale už nevím, jestli jsem tehdy podezříval providera, nebo jsem to vyřešil.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    da sa nejak dostat do niektoreho baru title stranky? podobne ako sa da presuvat status
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    ADAM: Kápnul si na to, to původní jsem tedy teď odstranil a nechal tam jen to nalevo jsem tam na to tak zvyknutej a tak jsem si ho tam hned přidal. A....funguje :). Nechápu tyhle novinky který člověka jen naserou.
    ADAM
    ADAM --- ---
    EXAGE: to mi dělalo, když jsem si dal vyhledávací okýnko taky do panelu vlevo (kde bylo dřív).

    musí být jen jediné nahoře v hlavním okně. pak to jakž takž funguje.

    nicméně stejně to vyhledávání teď není nic moc...
    (předtím to imho fungovalo líp...)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Funguje Vám v Opeře 11 vyhledávání v emailovém "klientu" ? Já cokoli vyhledám, tak se mi to zobrazí tak na půl vteřiny a zase mě to hodí na všechny emaily.... :-/
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ADAM: thx
    ADAM
    ADAM --- ---
    zkopiruj soubor wand.dat ze stareho profilu do noveho.

    slozku profilu zjistis kdyz napises opera:about
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Zdravím, mám dotaz: reinstaloval sem systém, kvůli upg hw a můj dotaz se tedy týká přenesení správce hesel ze starého adresáře do nové opery. Již se mi povedlo importovat záložky, bohužel na kopírování hesel sem nenarazil.

    Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Issues with Opera 11 mouse gestures?! Read this.Very likely to be solved soon by the staff - Opera browser - Opera Community
    http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=850712
    Issues with Opera 11 mouse gestures?! Read this.Very likely to be solved soon by the staff
    Listen up, came across a promising quote from an Opera developer on this forum regarding the mouse gestures.
    It will be back to what it used to be. Splendid news!

    simply highlighted it, copy & paste :

    Quoting one of the Opera-Developers:
    The visual hints don't change how mouse gestures are triggered. I am currently in the process of reverting the mouse gesture recognition system to work like it used to. (Sorry that it ended up being released as is, but I can only work so fast. :-) So you should get your old mouse gestures back in the next release. In the meantime... try to move big? :-|

    FWIW, initial tests of the new system were positive, so we decided to go for it... but we later found that more and more people were having a much harder time of it. So it's back to the old way in the next release. Sorry for the inconvenience!
    AIRGURU
    AIRGURU --- ---
    CALIBOS: Me naopak na zlepseni gest pomohlo snizi treshold :) Daji se pak provadet na daleko mensim prostoru
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    ARKIN: Moc ne :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: asi iba otvorit kopiu okna (ctrl+shift+alt+n) 4x, v kazdom otvorit dany vyrobok a mas to aj s historiou. a netreba ani extension, stacia zakladne vlastnosti opery.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ted me napadla jedna cool ficura - v Opere asi neni mozne nejak nastavit, ze kdyz z jednoho webu otevrete odkaz "v novem okne", aby i ten novy odkaz mel historii toho puvodniho? Casto se mi stava, ze treba na internetovem obchode otevru z prehledove stranky 4 vyrobky v novych oknech, ale v tech novych oknech uz nemam historii prochazeni, coz stve... implementace by nemusela byt nijak tezka.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ARKIN: s tim jsem si hral, ale rozdil jsem moc nepocitil. Jak se rika: neupdatuj to, co funguje :) Dokud se neobjevi extension, ktery vylepsi chovani adresove radky na zpusob Omnibaru v Chrome, tak nemam duvod prechazet na novou verzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam