• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    ADAM
    ADAM --- ---
    MVEK: nestává se mi. operu už používám snad 10 let. skoro neustále otevřené dvě okna (v každém monitoru jedno) s desítkami tabů a nikdy jsem nepocítil potřebu ukládat si session.

    k tabům jsem se nedostal vyjmečně, snad v jediném pířpadě.
    - nějaký tab sám šíleně rychle otevíral nové taby, a tím, že jich tam bylo tolik, tak se nedalo přijít na to, který to je, čili ho zavřít. jediná možnost byla otevřít operu uplně čistou
    MVEK
    MVEK --- ---
    Všem, co používají mnoho otevřených záložek, připomínám, ukládejte si session:-). Nejen, že se někdy stane, když má člověk více oken, že něco divně spadne, nebo že si člověk někdy nějak divně zavře druhé okno, že ani nejde otevřít přes koš zavřených záložek a oken.
    Ale dnes se mi Opera zajímavě kousla, že jsem chtěl přesunout tab do jiné skupiny a část skupin zmizela, a vůbec výsledek byl zvláštní. No a pak když jsem to celé okno zavřel, tak vypadla chyba C++ a Opera spadla.

    Nicméně o nic jsem v podstatě nepřišel, zrovna nedávno jsem si potřeboval session uložit.
    MVEK
    MVEK --- ---
    MEDWYN: Nevím přesně, na co reaguješ, ale nejsem si jist, jestli na odkazech kolečko nereaguje podle nastavení Opery, takže někomu na pozadí (mně), někomu na popředí.

    A na obrázek to nefunguje.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    MVEK: Nebo klik prostředním tlačítkem myši (kolečkem)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    control funguje na vsetkom, kludne aj na buttonoch na stranke...
    MVEK
    MVEK --- ---
    HADIAK: Vida, tuhle zkratku neznám, no super.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MVEK: podrz [CTRL]. :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ještě by to ale chtělo k dokonalosti, aby to fungovalo jako v Chromu, že to otevře ten tab na pozadí (když mám nastavené otevírání tabů na pozadí).
    MVEK
    MVEK --- ---
    Chtěl jsem se zeptat, jak otevřít obrázek v novém okně (jen IMG tag, ne odkaz, ale i tak třeba zmenšený), a odpověděl jsem si sám, pravé tlačítko a Open image totiž funguje i s přdržením SHIFT, pak to jde v novém tabu.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem. Mám takový dotaz. Chystám se na poslání větší dávky mailů. Sice bych to mohl řešit přes php, nebo k´dem v C++, ale potřebuji to lehce zindividuálnit. Je možné Opeře předat v nějakém souboru koncepty e-mailů, provést v konceptech případné úpravy a až pak odeslat? Jde mi o to, že bych si vyexportoval ty soubory s poštou, někam je Opeře uložil, Opera si je načetla a pak bych s tím pracoval dál? Je to utopie nebo to tak nějak půjde?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: tak na jiném serveru vyřešeno zvětšením diskové cache dle http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=865652&t=1328445506&page=1#comment10860422 (kdyby to někoho zajímalo)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Mně navíc přestalo dneska chodit správně hledání ve stránce, ale provedl jsem teda update a funguje, na vině ale spíš asi byl dlouhý běh bez restartu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MVEK: jo, od verze 11.60, ani cisty reinstall nepomohl :(
    MVEK
    MVEK --- ---
    Hm, (zase) nejde při psaní tweetu na Twitteru označit text myší.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    po prechodu na 11.61 uz je to ok
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    zobazuje se vam nekomu stejne jako mne csfd v nejakem pochybnem modu, ktery pusobi dojmem rozpadleho css pripadne mobilni verze? dela to pochopitelne pouze v opere
    HASH
    HASH --- ---
    CERMINEK: dik

    ja vedel, ze nemuzu bejt uplnej idiot
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HASH: Mno tohle teď nahrazují štítky ne?
    HASH
    HASH --- ---
    Mam pocit, ze se driv dalo v Mail clientu nastavit vyhledavani podle klicoveho slova ajko slozka(?)...nevite nekdo, kam to zmizelo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam