• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Já mám při instalaci okno, které musím potvrdit, ve kterém je velmi přehlédnutelná zaškrtnutá nabídka instalace chromu a jeho nastavení jako defaultní prohlížeč. Ksindl.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOKES: to s tym flashom sa mi stalo... cez update ani Ň a zrazu chromy!
    KOKES
    KOKES --- ---
    CERMINEK: mě docela překvapilo, když jsem instaloval avasta, tak jsem měl najednou chrome. ani na webu ani v instalaci ani zmínka:-(
    flash má na webu nenápadné odtržítko, ale pokud se instaluje přes update, tuším se neptá a chromáka tam narve.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    LUDO: chjo, cely cas pozeram spranve len ma nenapadlo kliknut na polozku, diky
    LUDO
    LUDO --- ---
    TOMAS3333: Network - Network logs
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    netusi niekto kde v dragonfly zobrazim http headers?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    OMNISLASH: Ted jsem to zkusil znovi a hle, jde to... Nějaký čas jsem to ani nezkoušel, ale vždycky to zůstalo vyset na té stránce s infem o přesměrování...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CERMINEK: a co ti to pise? ja normalne zadam www.servis24.cz, presmeruje me to na login a prihlasim se. jak se tak divam, uz tam dokonce neni ani to info o nepodporovanem prohlizeci
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    OMNISLASH: Mě ani na přihlášení nepustí :D Ale brzo od spořitelny zdrhám... Poplatek za PayPal na studentském účtu nezkousnu
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CERMINEK: mne asi tez neco takoveho zvatla, ale uplne normalne se prihlasim a pouzivam jej. vse v nem funguje, jak ma
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    OMNISLASH: me servis24 vždycky vypíše, že nepoužívám kompatibilní prohlížeč...

LUDO: Hehe já zkusil taky snad všechny, ucházející byla akorát opera a Safari... Díky mailovému klientu vyhrála Opera...

AG_: Mno mám stejnou zkušenost, akorát nám na TUL začal nějak vládnout CHrome... který mě absolutně nesedl a nenadchl..hlavně pořád nutí gmail účet...
    AG_
    AG_ --- ---
    ale to proste nejde nijak verohode zjistit. vetsina lidi co pracuji s pocitacem a jsou nadprumerne gramotnymi uzivateli pouzivaji v mem okoli operu. v praci vsichni, i vetsina znamych.
    je jasny ze prumerna ceska domacnost ktera ma doma pocitac na mejlovani ani nevi, ze jsou jine prohlizece nez explorer
    AG_
    AG_ --- ---
    HADIAK: na wiki maj tyto udaje, nevim kde ty procenta tedy berou...

The browser has been more successful in Eastern Europe, including about 47% market share in 2009 in Georgia, 43% in Ukraine, 39% in Kazakhstan, 36% in Russia, and 8–11% in Poland, Latvia, Lithuania, and the Czech Republic.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    problem je, ze ta zakladna uzivatelov je (v porovnani s inymi browsermi) naozaj mala (4%?).

a za seba musim povedat, ze iny browser nepustam, v opere mi idu aj vsetky 3 banky, ktore pouzivam (mam na ploche aj IE aj FX).
    LUDO
    LUDO --- ---
    Uz som parkrat skusal prejst na iny browser - testoval som Konqueror, Seamonkey, Firefox, ... . Po dvoch dnoch okusovania zubov som znova zapol Operu.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jasne, proste opera ^_^ email na seznamu neposoudim, ten jsme nikdy nepouzival a i gmail ctu pres imap
    AG_
    AG_ --- ---
    OMNISLASH: no vzhledem k tomu ze mi v opere nekdy nejde ani mail na seznamu, je docela mozny ze mi to proste nefungovalo, i kdyz tobe to slo :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    stoprocentne mi to bez potizi behalo i pred 6+ lety, jen to tehdy mozna psalo pred logovanim nejake nonsense info o nepodporovanem prohlizeci
    AG_
    AG_ --- ---
    OMNISLASH: bohuzel (teda bohudik) jsem od sporitelny odesel tak pred 4mi lety, od te doby to treba funguje, ale predtim mi to nebezelo. Ted jsem u KB, a taky delaj tu a tam zmenu bankovnictvi, ale uz to po updatech v opere ani nezkousim. proste jsem s tim smirenej
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    AG_: ja pouzivam v opere servis24 ceske sporitelny uz radu let a naprosto bez potizi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam