tak som nainstaloval next nech vidim jak na tom som. zatial som len preklikal nastavenia, kde teda dokopy nic nie je, ale uz mi par veci vadi:
- tlacitko na menu s logom a nazvom - nazov sa odstranit neda ako v 12? Viem ze pouzivam operu, nemusim to tam mat napisane a ked mam 30+ tabov otvorenych furt, tak je kazdy pixel navyse dobry.
- da sa odstranit z tabov krizik na zatvorenie? znova, ked mam 30+ tabov, tak si ich nechcem zatvarat, na to mam koliesko.
- scroll je proste zly, chcem menit rychlost scrollu tak jak v opere podla vzdialenosti od miesta kde som klikol a nie furt jednou rychlostou. Tiez by bolo pekne, aby po otoceni kolieskom sa scroll zrusil, na to som si tiez zvykol v 12.
zatial tam nevidim ziadne vyrazne zmeny ktore by to odlisovali od chromu, aspon ze tam je 1px volneho miesta nad tabmi a gestures (aj ked sa asi nedaju modifikovat, alebo som to aspon nenasiel, rovnako shortcuty)
navyse shortcuty ani poriadne nefunguju, 1 a 2 ma prepinat taby, ale funguje to iba s klavesami pod Fx, nie na numpade...