věřím, že tu sledujete děje ve světě browserů, a protože tu není obecně "browserový" klub, přispívám sem. definitivně musím opustit svět opery, protože ta nová se mi nelíbí (spíš principielně, proč používat chromeru, když je tu chrome?) a ta stará už prostě nezvládá (např. facebook), a teď hledám, kam se přimknout. nechci zažít, že za dva roky mi ten browser zase "zrušej", a tak se rozhoduji mezi dvěma: jaký browser je vhodnější z hlediska "žraní" systémových prostředků (procesor, paměť) k použití na ne úplně nejnovějším (4 roky starý, 4 gb ram, windows 7, často hodně tabů otevřených) počítači? chrome nebo firefox?
z hlediska funkčnosti se mi chrome líbí víc (poté, co udělali s firefoxem v poslední verzi, a vzhledem k tomu že ani ff ani chrome nemají a neumí nativně synchronizovat speeddial), ale je víc "evil" (google), a mám subjektivní dojem, že je paměťově náročnejší?
// jinak teda M2 mail klient považuju za geniální v jeho rychlostia jednoduchosti (vyhledávání), a naprosto tak souhlasím s id ADAM a modlím se, aby jej udržovali aspoň pár let....