• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    TOMAS3333: LOL. Momentálně 26 ale je fakt že jsem to nedávno poněkud zkrouhla.

A jinak teda nezbývá než opět pogratulovat, že v Opeře vymyseli něco co už v Opeře dávno bylo.

A jinak nezkoušela jsem, ale Chrom skutečně po pár hodinách s více než pěti taby začíná pozvolna tuhnout. Já se ani moc nedivím, že jim tam nikdo nemá víc. Nevím jak to má Chrompera, ale bojím se že to je feature Chrome enginu ve kterým se prostě s trvalými >10 taby nepočítalo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    BTW: co je na TM divneho? dival ses jak to ma fungovat?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    No TAB menu se objevilo ale taby zustavaji... ale zatrim jsem nestudoval jak to ma fungovat
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOMAS3333: ja mam prave jen 8, ranni kontrola novinek, jsme unique :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    wtf?
    O27 ma ako novinku "tab menu". pretoze:
    "If you look up at your browser interface right now and see more than 5 tabs open, you can consider yourself unique. Only 5% of users have that many tabs open on average."
    Opera 27 is going beta - Opera Desktop
    http://blogs.opera.com/desktop/2014/12/opera-27-going-beta/

ehm, momentalne mam otvorenych 82 tabov...

oni sa v tej opere snad naozaj zblaznili
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Tušíte někdo, jestli se v O12 dají někde změnit default hodnoty nastavení?
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Zjistil jsem, že Opera 12.14 sama nastavuje default hodnoty bezpečnostních protokolů - zapne TLS 1.0, vypne TLS 1.1 a 1.2, takže některé weby pak nefungují. Když to zas přenastavím, vydrží to chvíli a zas tam jsou default hodnoty. Napadá mě jen nastavení operaprefs.ini na read-only, ale to by se zas neukládaly i jiné hodnoty.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HADIAK: Jedu na linuxu, takže 12.16, jak píše HADIAK...
    SUK
    SUK --- ---
    HADIAK: Ta je ale jen pro widle. Na linuxu je nejnovejsi 12.16, 1860 - http://ftp.opera.com/pub/opera/linux/1216/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SUK: ano, 12.17; Build 1863
    SUK
    SUK --- ---
    HADIAK: 12.17? Nejnovejsi, co jsem nasel je 12.16 (1860).
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CERMINEK: preco nie aspon 12.17?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    LUDO: Opera je passé bohužel... zuby nehty se držím staré 12.16, ale doposud jsem nenašel nic tak skvělého... Fifth, Maxthon apod. mě moc neučarovali...
    LUDO
    LUDO --- ---
    SUK: otazka je koho to este zaujima, mam pocit, ze to je uz len umierajuci browser
    SUK
    SUK --- ---
    Vysla Opera 26, ktera funguje i na linuxu. Na Archu je uz v repozitarich. Tak pozor na to, at si to omylem nenainstalujete...
    SUK
    SUK --- ---
    Tyvole, dalsi vec, ktera na ty novy Opere je k zabiti. Furt se to chova chromacky, i kdyz mam nastaveny spravny poradi tabu.
    Konkretne mi jde o tyhle dve veci:
    1. Taby na pozadi (tj koleckem) se otviraj vedle aktualniho pripadne vedle posledniho z na pozadi otevrenyho tabu (otevrenyho z aktualniho).
    2. Pri zavreni tabu se nepreskoci na puvodni, ale bud na nejblizsi napravo nebo nejblizsi nalevo, kdyz zadny napravo neni.

Nejde tyhle humusy nejak prenastavit?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    REDFOX: jo souhlas, to je první věc co je na .....
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Pokud je to Chome/IE, tak tam moc věcí nastavit nepůjde, včetně přesunu lišt. Nesnáším, když je tab bar někde nahoře nebo mezi.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    nějaké info o prohlížeči Maxthon? včera jsem to nainstalova, je to chrome/ie ale funkce a hlavně plynulost zatím super.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    mě zabírá strašně opera_plugin_wrapper (flash player?) a díky němu se mě i kolikrát komplet sekne opera celá, pak ale stačí jen ukončit tendle plugin a opera naskočí z5.
    SUK
    SUK --- ---
    REDFOX: 4GB.
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    SUK: Zalezi, kolik mas celkem pameti, bere si urcita procenta.
    SUK
    SUK --- ---
    SUK: Mluvim porad o 12.16 @ linux a prekvapive jsem si toho, ze to zere takovy pameti vsiml az dneska
    SUK
    SUK --- ---
    Tyjo, ma u vsech opera takovy brutalni memory leaky? Mi dneska vyuzivala skoro 3GiB pameti :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam