• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FDo nové jo, ale pokud instalujes nacisto a nebo chces prenest na druhy PC tak to nejde
    M0R
    M0R --- ---
    mne se to tam proste tak nejak preneslo, kdyz jsem tu novou nainstaloval
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    REDFOX: To vim, ale starou operu jiz par let nepouzivam :)
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    NECROMAN: U stare Opery je to soubor wand.dat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    u nové opery se mi přenést hesla nepovedlo. pokud zjistíš jak to udělat rád se to dozvím...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Zdar, preinstaloval jsem PC a mel bych dotaz, zda nevite jak naimportovat hesla z predchozi instalace Opery, kterou jsem si jako slozku z AppData vyzalohoval? Diky :)
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    S novou ti neporadím, Chrome se úspěšně vyhýbám... zkontroluj si, jaké bezpečnostní protokoly tam má aktuálně povolené [pokud to jde zjistit]. Je možné, že vývojáři používají naprosto stejnou bezpečnostní politiku jako u Opery staré.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    REDFOX: hm a ako to, co pises, riesi nedostupnost daneho serveru v najnovsej opere?
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    @Hadiak: Už jsem to psal několikrát na různá fóra, ale že jsi to ty..:
    Opera 12.x se při aktualizaci připojuje na aktualizační server nejen kvůli updatu celého programu, ale synchronizuje rovněž nastavení Opery s doporučeným nastavením od vývojářů, čímž už cca rok dochází vždy nejen k vypnutí SSLv3 protokolu, ale též TLS v1.1 a 1.2, protože nějaké lamy si kdysi stěžovaly, že jim to s novějšími verzemi TLS padá. Nastaví se tak jen TLS 1.0, které řada serverů již nepodporuje. NEpomáhá vypnutí automatické aktualizace, je potřeba natvrdo zakázat připojení na autoupdate.opera.com ve firewallu.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ok.. nainstalil som tam 12.17 a po reinstale funguje tak ako ma a neotravuje s dakym ssl errorom.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: v chromom to hadze tu istu hlasku.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: xp tam uz boli a reinstall aktualne neprichadza do uvahy. chromy, ako som uz pisal sa tam neda uz nainstalit. ale asi dam prec operu a skusim chromeho.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HADIAK: V prve rade proc tam mas XPcka? :)
    Opera by mela in a XPckach podporovat moderni TLS 1.2 a aktualni cipher suites. Divne, ze to neffunguje. Co Chrome, funguje?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: win xp pro, sp 3. prebehol som to online checkom od esetu, nic nenasiel.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jake tam mas Windows? Take je mozne, ze se te nekdo snazi odposlouchavat :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    cista instalacia opery na eee pc pise:

SSL Error

Your connection is not private

This server could not prove that it is www.facebook.com; its security
    certificate is not trusted by your device's operating system. This may
    be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your
    connection.
    You cannot proceed because the website operator has requested
    heightened security for this domain.

[Back to safety]

pri kliknuti na back to safety sa vrati na speed dial. skusal som v IE; par krat freezol po prijati certifikatu, raz aj zobrazil uvodnu stranku, ale mierne pokazeno. rady ako nastavit cas a vycistit hosts nepomohli, to je vsetko ok.

chromy sa tam uz nenainstaluje, lebo nema kam.

povodne tam bola 12 opera, ale hodne jej hrabalo, podarilo sa mi tam nahodit novu operu a ta zas robi toto. pripojenie je cez wifi na router na ktorom su napojene aj dalsie pocitace, kde KK bezi bez problemov. cez wifi este ide aj mobil a tam tiez ziadne taketo problemy nie su.

daka rada? :/
    LBW
    LBW --- ---
    ja to nikdy nenasel....
    hlavne jsem nedavno tweetnul Opere, ze me nafungujoe labelovani mailu a oni mi odpovedeli, ze to je sice smutne, ale ze Opera Mail uz prestali vyvijet :/
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    používáte tu někdo opera mail? jak tam nastavit default download folder (složka pro stahování)? za boha to nemůžu najít v nastavení... jako by to při doddělení od opery zapomněli tam dát. defaultně to stahuje přílohy do documents a já bych rád aby to stahovalo do downloads. vím že řešení je používat volbu save as, ale to je o dva kliky navíc...
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    All: Funguje vám v Opeře 12 nějaká z nejnovějších verzí Javy (8u40 nebo 45)? Dík.
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo, a ještě: 
    Inbox sections:
    1. Unread
    2. Everything else
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam