• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: dostali sme sa do gama verzie :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    to by znamenalo, ze uz nova beta neni a dokonce tva verze je novejsi nez beta :o)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: beta nemam, mam win. w7/64/32b
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    no ale tato zkratka asi nebude ono... to neni TA logika...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    jaky mas system? ja mam verzi stejnou az na posledni cislo mam 98 a hlasi mi to ze verze je aktualni... pouzivam operu BETA...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: ctrltab mi funguje (31.0.1889.99), skus prip. skontrolovat klavesove skratky..

opera://settings/configureCommands / Cycle forward through tabs
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    dokonce

KOC256
    KOC256 --- ---
    Nevím přesně kdy ale přestala mi fungovat klávesová zkratka Ctrl+TAB... souvisela s funkcí viz obrázek. Ale nenašel jsem možné nastavení ani v nastavení klávesových zkratek. Je tam jen "hloupé" procházení záložek doprava a doleva...

KOC256
    KOC256 --- ---
    Od posledního update Opery BETA (někdy v červnu už asi) relativně často vidím hlášku viz níže. Jsem v tom sám?

KOC256
    KOC256 --- ---
    FDo nové jo, ale pokud instalujes nacisto a nebo chces prenest na druhy PC tak to nejde
    M0R
    M0R --- ---
    mne se to tam proste tak nejak preneslo, kdyz jsem tu novou nainstaloval
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    REDFOX: To vim, ale starou operu jiz par let nepouzivam :)
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    NECROMAN: U stare Opery je to soubor wand.dat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    u nové opery se mi přenést hesla nepovedlo. pokud zjistíš jak to udělat rád se to dozvím...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Zdar, preinstaloval jsem PC a mel bych dotaz, zda nevite jak naimportovat hesla z predchozi instalace Opery, kterou jsem si jako slozku z AppData vyzalohoval? Diky :)
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    S novou ti neporadím, Chrome se úspěšně vyhýbám... zkontroluj si, jaké bezpečnostní protokoly tam má aktuálně povolené [pokud to jde zjistit]. Je možné, že vývojáři používají naprosto stejnou bezpečnostní politiku jako u Opery staré.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    REDFOX: hm a ako to, co pises, riesi nedostupnost daneho serveru v najnovsej opere?
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    @Hadiak: Už jsem to psal několikrát na různá fóra, ale že jsi to ty..:
    Opera 12.x se při aktualizaci připojuje na aktualizační server nejen kvůli updatu celého programu, ale synchronizuje rovněž nastavení Opery s doporučeným nastavením od vývojářů, čímž už cca rok dochází vždy nejen k vypnutí SSLv3 protokolu, ale též TLS v1.1 a 1.2, protože nějaké lamy si kdysi stěžovaly, že jim to s novějšími verzemi TLS padá. Nastaví se tak jen TLS 1.0, které řada serverů již nepodporuje. NEpomáhá vypnutí automatické aktualizace, je potřeba natvrdo zakázat připojení na autoupdate.opera.com ve firewallu.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ok.. nainstalil som tam 12.17 a po reinstale funguje tak ako ma a neotravuje s dakym ssl errorom.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: v chromom to hadze tu istu hlasku.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: xp tam uz boli a reinstall aktualne neprichadza do uvahy. chromy, ako som uz pisal sa tam neda uz nainstalit. ale asi dam prec operu a skusim chromeho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam