• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja myslim ze pokud pouzivate neaktualni verzi, tak si nemate na co stezovat. Ano vim ze stara opera byla super ale proste vyvojari se dobrovolne rozhodli, ze ji dale vyvijet nebudou a vy jste se zase rozhodli ze i tak ji stale chcete pouzivat - tak drzrte uz konecne huby si nestezuijte.
    M0R
    M0R --- ---
    na druhym kompu mam novou operu a tam se mi zas sekaj flashovy videa (resp. zvuk v nich)
    M0R
    M0R --- ---
    OMNISLASH: mne taky, a facebook a nektery dalsi weby taky nic moc (nastesti tam stejne moc nechodim)

ale nejhorsi je to vymrdany vyhledavani obrazku jak z roku raz dva
    KOC256
    KOC256 --- ---
    me ted pada jedna konkretni instance opery na jednom konkretnim adminu. zkousel jsem smazat data, ted jeste nejaky reinstall jinak nevim mno... :(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    u me tez v pohode. co naopak neni v pohode (az na hranici pouzitelnosti) je web alzy, na ktery kvuli tomu nechodim a radeji vybiram jinde
    SUK
    SUK --- ---
    ADAM: Hm. Me se to tak na 1-2 minuty uplne zasekne, sezere nekolik stovek MiB RAM. Kazdy nacitani :(
    ADAM
    ADAM --- ---
    bylo kompletně načteno tak za 5-8sec.
    SUK
    SUK --- ---
    Kdo pouzivate v12 - nacitani webu na wordpress.com domene vam funguje jak? Napriklad https://truth2.wordpress.com/2010/09/04/custom-build-rules-for-qt-under-visual-studio-2010/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    to sme to dopadli... :)

20 years of more: Happy anniversary, Opera!
    http://blogs.opera.com/...rsary-opera/?utm_medium=sm&utm_source=fb&utm_campaign=opera_20_anniversary

KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    Taky, ale tak nyni minimalne to bude nekde v cloudu... - doufam :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (bych radsej chcel vediet, kde su na lokale aby som si ich mohol zazalohovat sam...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak ona ta O32 je již od června... jen mi ji to nenabídlo - až dneska. Asi zásadní "pecka" je že synchronizace umí už i hesla... Což je super pokud nejste paranoidní a alespoň trochu si myslíte, že to opera dokáže ohlídat ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Byznysový zápisník: Opera hledá kupce, Cisco ruší divize – Connect.cz
    http://connect.zive.cz/...-zapisnik-opera-hleda-kupce-cisco-rusi-divize/sc-321-a-179338/default.aspx
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK: No udelali z bety produkcni. A dale to neposunuli...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: dostali sme sa do gama verzie :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    to by znamenalo, ze uz nova beta neni a dokonce tva verze je novejsi nez beta :o)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: beta nemam, mam win. w7/64/32b
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    no ale tato zkratka asi nebude ono... to neni TA logika...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    jaky mas system? ja mam verzi stejnou az na posledni cislo mam 98 a hlasi mi to ze verze je aktualni... pouzivam operu BETA...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam