• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    M0R
    M0R --- ---
    KOC256: ja myslim ze vetsina a taky si na to v diskuzich stezovali jiny lidi. nekdo radil prepnout prehravac do html rezimu, ale to mi moc nepomohlo, stejne jako vypnuti/zapnuti hw akcelerace

napriklad vesmes videa na strance www.watchcartoononline.com - jako kdyby to nedaval buffer

ve stary opere se mi to nestavalo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    M0R:
    ja s tim treba problem nemam. posli konkretni video ktere se ti seka... treba to bude u tebe neco...
    M0R
    M0R --- ---
    KOC256: no tak by aspon ty flashe mohly jit v ty novy poradne

jinak jak uz tam neni ten adblocking jak jsem si mohl naklikat ve stary verzi, tak me to aspon donutilo si stahnout nakej 3rd party automatickej, kterej funguje jeste lip
    SUK
    SUK --- ---
    Jak jsem videl na twitteru...

"But you realise if they have JavaScript disabled, they won't see any content?"
    http://33.media.tumblr.com/c3f97fa0173cbe8c31bc6cb1912afc33/tumblr_mgwrduSA5X1qexqmio2_500.gif
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH:
    mozna nejaky sileny JS? a nebo proste nejake neoptimalni zpracovani operou...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KOC256: to jsme se vubec nepochopili. ja si rozhodne nestezuji, minimalne ne na operu. spis si jen vzdycky predstavim ty absolutne silene polyfily, ktere musi alza pouzivat, kdyz se tim neda ani zaskrolovat, aniz by mi to sezralo procesor, pricemz je to vcelku podprumerny web bez nejakych specialit
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja myslim ze pokud pouzivate neaktualni verzi, tak si nemate na co stezovat. Ano vim ze stara opera byla super ale proste vyvojari se dobrovolne rozhodli, ze ji dale vyvijet nebudou a vy jste se zase rozhodli ze i tak ji stale chcete pouzivat - tak drzrte uz konecne huby si nestezuijte.
    M0R
    M0R --- ---
    na druhym kompu mam novou operu a tam se mi zas sekaj flashovy videa (resp. zvuk v nich)
    M0R
    M0R --- ---
    OMNISLASH: mne taky, a facebook a nektery dalsi weby taky nic moc (nastesti tam stejne moc nechodim)

ale nejhorsi je to vymrdany vyhledavani obrazku jak z roku raz dva
    KOC256
    KOC256 --- ---
    me ted pada jedna konkretni instance opery na jednom konkretnim adminu. zkousel jsem smazat data, ted jeste nejaky reinstall jinak nevim mno... :(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    u me tez v pohode. co naopak neni v pohode (az na hranici pouzitelnosti) je web alzy, na ktery kvuli tomu nechodim a radeji vybiram jinde
    SUK
    SUK --- ---
    ADAM: Hm. Me se to tak na 1-2 minuty uplne zasekne, sezere nekolik stovek MiB RAM. Kazdy nacitani :(
    ADAM
    ADAM --- ---
    bylo kompletně načteno tak za 5-8sec.
    SUK
    SUK --- ---
    Kdo pouzivate v12 - nacitani webu na wordpress.com domene vam funguje jak? Napriklad https://truth2.wordpress.com/2010/09/04/custom-build-rules-for-qt-under-visual-studio-2010/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    to sme to dopadli... :)

20 years of more: Happy anniversary, Opera!
    http://blogs.opera.com/...rsary-opera/?utm_medium=sm&utm_source=fb&utm_campaign=opera_20_anniversary

KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    Taky, ale tak nyni minimalne to bude nekde v cloudu... - doufam :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (bych radsej chcel vediet, kde su na lokale aby som si ich mohol zazalohovat sam...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak ona ta O32 je již od června... jen mi ji to nenabídlo - až dneska. Asi zásadní "pecka" je že synchronizace umí už i hesla... Což je super pokud nejste paranoidní a alespoň trochu si myslíte, že to opera dokáže ohlídat ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Byznysový zápisník: Opera hledá kupce, Cisco ruší divize – Connect.cz
    http://connect.zive.cz/...-zapisnik-opera-hleda-kupce-cisco-rusi-divize/sc-321-a-179338/default.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam