• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    20 let vývoje a nové logo. Pomůže to Opeře k rozšíření? – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...-let-vyvoje-a-nove-logo-pomuze-to-opere-k-rozsireni/sc-3-a-179774/default.aspx
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SUK --- --- 13:53:43 22.9.2015 - ona opera 12 ma vubec uzasne veci, az je vylozene silene, ze radoby moderni prohlizece vuci ni tak strasne saji. bohuzel to poslednich 10 dnu po reinstalu a prechodu na chromeho pocituji velmi silne na vlastni kuzi :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SUK: kazdy, co podporuje vlastne scripty (tampermonkey?).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    toto je konkretne z adminu DSM (synology) a ma to sve opodstatneni...
    SUK
    SUK --- ---
    HADIAK: Hm, ktery prohlizec ze umi blokovat jednotlivy tagy? :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SUK: hm budu sa blokovat priamo html prikazy a nie pluginy... kam ta doba speje...
    SUK
    SUK --- ---
    HADIAK: Hm. A myslis, ze to pochovanim flashe opravdu skonci? O12 ma "plugins on demand", diky cemuz se nespoustej zadny videa, deblni reklamy a cokoliv. Az bude vse HTML5, filtrovani bude slozitejsi a navic to vojebany prohlizece nebudou umet nastavit..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: zrychli sa cely internet? :) este nech pochovaju flash :) a vrati sa doba, ked na browsenie na internete bude stacit "obycajny" pocitac a nebude sa stavat, ze 2 jadro bude vytazene na 60% pri prezerani webu :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    hm animacia velmo pekna, ale ta ikonka z '95 je najkrajsia :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WKILLA:
    na blbosti cas maji ale ze by konecne nepragramovalo TAB STACKING to ne :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    je videt, ze kluci se vazne soustreduji na veci dulezite pro uzivatele.. jako novou brand identitu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Opera mi píše viz img - víte o tom někdo něco blíže?

HADIAK
    HADIAK --- ---
    zvlastne... netusim ako to opera robi, ale myslel som si, ze pouziva na renderovanie jadro chromeho. a stretavam sa s dvomi pripadmi, kde opera renderuje kus stranky zle a chromy dobre. ako to dokazu? :/

(pre tych co chcu testnut tak ide o admin rozhranie WP, ktore sa nacita dake pokazene, ale staci mouse over a uz je korektne a dalsia vec, na steam store, v pripade "early access" nalepky, je tato niekolko nasobne vacsia ako by mala byt).
    M0R
    M0R --- ---
    kazdopadny jsem ted v opera:// flags vypnul globalne tu hardwarovou akceleraci videa a trochu (ne stoprocente) to pomohlo
    M0R
    M0R --- ---
    HADIAK: no na youtube to prepnu tak, ze odinstaluju flash :) ale nekde jinde mi to bez nej potom treba nechce prehravat
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: no prave ze ne. Prvnich 20 pozic mam odladene bookmarky a ty nove davam na konec, kde je casto brzo odmazu, nebo nekam zaradim.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    M0R: na vlastnej stranke? :) zmenis kod. na cudzej? kontaktujes vyrobcu?
    youtube malo dakedy moznost, ci ju este podporuju, to netusim (a myslim, ze uz nie).
    M0R
    M0R --- ---
    KOC256: tak jinak, jak udelam v novy opere, aby misto flashe pouzivala jako defaultni prehravac html5?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    sice nepouzivam ale logicky mi prijde ze to co si zadas nove budes asi chtit pouzivat pravdepodobneji nez to co jsi zadal pred delsi dobou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam