• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    opera classic zmizla z play store? alebo zle pozeram? :/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera Link konci, mi prislo mailem:

Opera Link and OAuth to close in December 2015‏

It's time to say goodbye to our old friend Opera Link.
    In March, we introduced a new way to sync data in the latest versions of Opera for computers, Android, and iOS. The shift to our new syncing service allowed us to streamline and update the types of browsing data synced between our browsers.
    But, we're a small team and maintaining two sync services has been a challenge. It's sad to say but:
    **Opera Link will close in December 2015 and OAuth will be frozen a few weeks prior.**
    At that time, our OAuth pages will become inaccessible and you will no longer be able to manage settings for the applications you've created that work with our Auth servers. These applications will continue to run unmodified until the Opera Link service is closed.
    We apologize for the loss of service. We want to thank you for developing on our platform and hope to provide you with fun and interesting development opportunities in the future.

See you soon,
    The Auth team at Opera
    ADAM
    ADAM --- ---
    mor: mě shift v nové opeře funguje. takže to nastavit určitě někde pujde.

ten ctrl jsem napsal prostě proto, že to je možná nejjednodušší řešení...

(ps - ja na touchpadu middle click mám, heč :-)
    SUK
    SUK --- ---
    M0R: Touchpad by mohl jit nastavit, ze obe dve tlacitka najednou, pripadne dvojprstej klik, funguji jako midclick.
    M0R
    M0R --- ---
    NECROMAN: no jasne, ja myslel kdyz zrovna nemam pripojenou mys a pouzivam touchpad
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    M0R: pouzivam middle-click u mysi a funguje to v pohode. Jen bacha, nektere mysi maji ve vychozim stavu pod prostrednim tlacitkem treba prepinani aplikaci a je treba prepnout to na middle-click v nastaveni.
    M0R
    M0R --- ---
    ADAM: dik... ja jsem zvyklej na shift ze stary opery a na kompu s novou normalne pouzivam mys, takze to delavam prostrednim tlacitkem
    ADAM
    ADAM --- ---
    zkus misto shiftu drzet ctrl (bude to tab na pozadí)
    M0R
    M0R --- ---
    mam Operu 32
    M0R
    M0R --- ---
    jak nastavim, aby kdyz drzim shift a kliknu na odkaz, tak se mi otevrel v novym tabu a ne v novym okne?
    LUDO
    LUDO --- ---
    je to laska na druhy pohlad :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM
    ADAM --- ---
    pouzivam kombinaci stare + nove opery a je to OK. do nove konecne pridali veci jako normalni poradi tabu atp, cili ta vzajemna kombinace funguje vcelku dobre....
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    OMNISLASH: zkus Vivaldi, sice tam toho stale spousta chybi, ale aspon je nadeje, ze to nekdy pridaji, protoze vyvoj jde stejnym smerem jako stara Opera.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    musim si postezovat - od prechodu na win 10 pouzivam misto stare opery chrome a musim rict.. to je vazne tak neskutecny krypl :-/ veci, ktere byly ve stare opere snadne, jsou tady krkolomne, pripadne uplne nemozne. casto jde pritom o (z pohledu vyvoje) malickosti, ktere by vyrazne pomohly uzivani a mohly byt konfigurovatelne. o tom, ze autori k tomu zaujimaji decentne despoticky pristup (vsak my vas naucime, ze pet tabu max je ten jediny spravny pristup k browseni!) ani nemluve</fnukani>
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BELKIN: Kdyz nalinkuji blog post opery, tak tam zprava o novem logu nebude? Dalsi chytrolin co nikdy nic nelinkl, ale rozumu jiste pobral nejvic...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KOC256: Linkovat Živě :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    20 let vývoje a nové logo. Pomůže to Opeře k rozšíření? – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...-let-vyvoje-a-nove-logo-pomuze-to-opere-k-rozsireni/sc-3-a-179774/default.aspx
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SUK --- --- 13:53:43 22.9.2015 - ona opera 12 ma vubec uzasne veci, az je vylozene silene, ze radoby moderni prohlizece vuci ni tak strasne saji. bohuzel to poslednich 10 dnu po reinstalu a prechodu na chromeho pocituji velmi silne na vlastni kuzi :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SUK: kazdy, co podporuje vlastne scripty (tampermonkey?).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam