• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    beta 37
    dev 38
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Internetový prohlížeč úplně od nuly. To je Tofino, nový projekt od tvůrců Firefoxu – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...d-nuly-to-je-tofino-novy-projekt-od-tvurcu-firefoxu/sc-4-a-182035/default.aspx
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    a dokonca vcera nebola ani ikonka na download, ta pribudla az dnes :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: no ty ikony pod Windows 10 jsou fakt hnus. Treba u sipek Back/Forward vubec nevidim, kdy je disabled nebo ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN: asi myslis pod Win10...

Já mám 36 jak doma (10) tak v praci (8.1) a jsou to dve ruzne opery... :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera 36 koukam nejak uplne prekopala ikonky...
    MVEK
    MVEK --- ---
    Také bych rád, kdyby prohlížeče nabídly možnost HTML5 multimedií na kliknutí. To byla snad jediná výhoda Flashe...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    dnes aj update opery a pozeram, ze sama prehrava videa na twittery, kde sa taka ohavnost da vypnut?
    (ze automaticky nacitava videa na facebooku, to ani nespominam :( ale aspon ich nespusti, ako FX... ale usetrit traffic a hlavne NA CO, vypnut by to bolo fajn)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: u mna bezozmeny :) check spelling ani sounds vypnut stale nejdu...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HADIAK: no neke, doma ho porad pouzivam jako RSS ctecku :) Nejake novinky?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    hm prave sa mi aktualizoval opera mail;
    Version 1.0
    Build 1044
    MVEK
    MVEK --- ---
    Mně hlavně vadí, že blokování pluginů se netýká přehrávače pro videa v HTML5. Chtěl bych mít blokaci na kliknutí i pro toto...
    Vždy si na toto vzpomenu, když někdo někde chválí, že Flash to má už odbyté. Protože ten takto snadno můžu blokovat...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    NECROMAN: jake tajne misto? klidne jsi mohl ty domeny nasekat do domen v blokovani obsahu
    SUK
    SUK --- ---
    NECROMAN: Zato bylo pristupne "blokovani obsahu" a tak sis zpocatku obcas naklikal, co ti vadi. AdBlockovy seznamy jsou casto mrdky, protoze mnohdy blokujou i veci, ktery cloveka zajimaji... ale samozrejme chapu, ze pro jednoduchy lidi to chce jednoduchy reseni a odbornik si holt misto naklikani zavadnosti muze treba napsat vlastni browser, kdyz je to ten odbornik a nestaci mu, co obycejnymu cloveku :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ja dufam, ze tymto fixnu aj vyskakovane okien...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HADIAK: adblock tam byl, ale nebyl pristupny a musel sis na tajne misto nahrat config file se seznamem zakazanych domen. Jsem zvedavy, jak to integruji ted.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    to je az smutne ako clovek cita v roku 2016, ze pridavaju veci, ktore tam boli v roku 2011...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera adds a built-in ad blocker to its desktop browser | TechCrunch
    http://techcrunch.com/2016/03/10/opera-adds-a-built-in-ad-blocker-to-its-desktop-browser/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No mi to funguje. Lepereceno nevim ze mi to nefunguje...
    ADAM
    ADAM --- ---
    Me to párkrát odlogovalo, až mě to přestalo bavit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam