• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    MVEK
    MVEK --- ---
    KOC256: Za "nepoužívá" bych dodal "online". Jinak proč ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REDFOX: Tak WinXP uz nikdo soudny nepouziva ne ;-)

Jinak kdo to zaplati je mi jedno pokud to bude fungovat. Ale jelikoz Operu ted vlastni cinane (pokud se nepletu), taknevim zda bych chtel pres jejich partnerske "VPN/PROXY" neco tahat, teda kdybych byl paranoik.
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Docela by mě zajímalo, kdo zaplatí tu VPN konektivitu, pokud to má mít nějakou použitelnou rychlost při velkém počtu připojených klientů. Aby to nedopadlo jako Tor.
    Před chvílí jsem novou Operu 38dev chtěl otestovat, ale na WinXP ji nelze nainstalovat.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    REDFOX: Na TorrentFreaku píší o AES-256 ...
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Také máte problém s rozložením polí při vytváření alba na FB? Jedná se o novou instalaci poslední beta verze.

REDFOX
    REDFOX --- ---
    Hadiak: Podle popisu mi to spíš připomíná proxy server. Ani zmínka o šifrování, nebo o tunelování protokolů.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    beta 37
    dev 38
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Internetový prohlížeč úplně od nuly. To je Tofino, nový projekt od tvůrců Firefoxu – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...d-nuly-to-je-tofino-novy-projekt-od-tvurcu-firefoxu/sc-4-a-182035/default.aspx
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    a dokonca vcera nebola ani ikonka na download, ta pribudla az dnes :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: no ty ikony pod Windows 10 jsou fakt hnus. Treba u sipek Back/Forward vubec nevidim, kdy je disabled nebo ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN: asi myslis pod Win10...

Já mám 36 jak doma (10) tak v praci (8.1) a jsou to dve ruzne opery... :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera 36 koukam nejak uplne prekopala ikonky...
    MVEK
    MVEK --- ---
    Také bych rád, kdyby prohlížeče nabídly možnost HTML5 multimedií na kliknutí. To byla snad jediná výhoda Flashe...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    dnes aj update opery a pozeram, ze sama prehrava videa na twittery, kde sa taka ohavnost da vypnut?
    (ze automaticky nacitava videa na facebooku, to ani nespominam :( ale aspon ich nespusti, ako FX... ale usetrit traffic a hlavne NA CO, vypnut by to bolo fajn)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: u mna bezozmeny :) check spelling ani sounds vypnut stale nejdu...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HADIAK: no neke, doma ho porad pouzivam jako RSS ctecku :) Nejake novinky?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    hm prave sa mi aktualizoval opera mail;
    Version 1.0
    Build 1044
    MVEK
    MVEK --- ---
    Mně hlavně vadí, že blokování pluginů se netýká přehrávače pro videa v HTML5. Chtěl bych mít blokaci na kliknutí i pro toto...
    Vždy si na toto vzpomenu, když někdo někde chválí, že Flash to má už odbyté. Protože ten takto snadno můžu blokovat...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    NECROMAN: jake tajne misto? klidne jsi mohl ty domeny nasekat do domen v blokovani obsahu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam