• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM:
    IMO tam já takovou nemám...

Zkuste nějaký ten reset nastavení zkratek... nebo já nevím jak jste ji tam dostali :(
    ADAM
    ADAM --- ---
    zkratka ctrl+q odstranit imho nejde
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    vlastně nemám žádnou zkratku obsahující Q :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    v mojej opere ctrl q skratka nie je. a klavesove skratky samozrejme menit idu. (37.0.2178.43)
    ADAM
    ADAM --- ---
    v opeře nejde. čili leda přes autohotkey. a za to mi to zatím nestálo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM: Nejde zmenit? Zrusit?
    ADAM
    ADAM --- ---
    MVEK: ctrl q.
    A pěkně mě tahle zkratka taky sere
    MVEK
    MVEK --- ---
    Opera 37 a starší, má nějakou tajnou zkratku na zavření všeho (a nemyslím ALT+F4)? Já jen, že při přepínání jazyku klávesnice, nebo kopírování, zkrátka při práci s levým dolním rohem klávesnice (na notebooku) se mi najednou povedlo zavřít hlavní okno i private window (o to jsem tedy přišel, hlavní pak naběhlo s posledními taby).

A myslím, že to není poprvé.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Opět jsem po delší době našel v Opeře aktivované Turbo. V životě jsem ho na tomhle počítači nepoužil, ještě mi řekněte, že se tohle nastavení přenáší přes Opera účet mezi zařízeními:-).
    MVEK
    MVEK --- ---
    KOC256: To sice ne, ale copak to není běžné, že si někdo ukončí aplikaci v takovém pořadí, že přijde o poslední taby? Mně se to stalo už kolikrát, ale když jsem to věděl, tak jsem si u staré verze vykopíroval zálohu autosave session a bylo to. Historii jsem tam teda nezkoušel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MVEK: Aha. No asi uplne neplanovali ze to takto nekdo pouzije...
    MVEK
    MVEK --- ---
    KOC256: Okna... Tzn. končil jsem (vypínal Operu a počítač), zavřel jsem jedno okno a druhé. A ejhle, to první bylo moje hlavní, kde jsem měl všechny pinned a nedodělané taby. Jenže jsem si to neuvědomil včas, až poté, co byla Opera už dole.

Když jsem Operu znovu otevřel, naběhlo mi to druhé okno, poslední zavřené. K tomu zavřenému předtím jsem se nedostal, protože v zavřených tabech samozřejmě po restartu Opery nebylo. No ale stránky z něj jsem v historii také nenašel, takže prostě mám smůlu, co si nepamatuju, že jsem tam měl, to už nemám.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Jinaknevim co znamena zavrit si taby v jinem poradi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MVEK: No me to prijde logicke. Zavrene taby najdes v seznamu zavrenych tabu ne?
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ta Opera je hloupá, člověk by čekal, že když si omylem zavřu okna v jiném pořadí, takže to s taby, které jsou pinned a hromadou dalších nevyřízených tabů jako první, a zavřu ji celou, tak holt si to nebude jako poslední okno pamatovat, ale aspoň ty stránky najdu v historii.

Nenajdu. V historii jsem za celý den našel jen weby, které jsem navštívil, konkrétní stránky, ale ty, které naběhly po spuštění předtím, a ty pinned, ty ne.
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    KOC256: V podstatě u každé (free) VPN reálně hrozí, že ukradnou přihlašovací nebo osobní údaje, s tím musí člověk počítat. Dříve jsem používal pro tyhle účely SSH tunneling přes Putty a linuxové BBSky, ale většina jich buď zanikla nebo vypnuli forwarding, naposledy na TemNet BBS, ta byla dobrá.
    Teď jsem pustil v38 na Win7, opravdu to z monitoringu paketů vypadá, že šifrování funguje, rychlost zatím slušná.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Tak už ten Opera Turbo musí mít od někoho placené servery...
    MVEK
    MVEK --- ---
    KOC256: Za "nepoužívá" bych dodal "online". Jinak proč ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam