• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    teraz som narazil na web, ktory bohuzial musim pouzivat, kvoli praci, kde sa nejde lognut v opere.
    pri registracii som operu normalne pouzil, prisiel mi invite link, naklikal som heslo, upravil profil, zacal pracovat...
    potom som sa chcel lognut na druhom kompe a bum, zly login. odlogoval som sa na prvom kompe - a uz sa neslo lognut ani tam :)
    skusil som resetnut heslo a po par pokusoch to skoncilo zabanovanim IP adresy :)


    inak je to tento tyzden druhy web, s ktorym mam dake problemy. pri prvom mi zas pise, ze pouzivam blokovanie reklam, pritom vsetko (afaik) mam vypnute.
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Žádné cizí doplňky neumějí korektně třídit české znaky s diakritikou, dávají je až na konec abecedy podle UTF-8. To moje rozšíření je pro CZ uživatele bezkonkurenčně nejlepší.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    REDFOX: Nainstaluj si z Chrome Web Store rozšíření SuperSorter. Bez problémů jsem jej instaloval.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    REDFOX: Ehm, "srágora" z důvodu nefunkčnosti 1, slovy jednoho, rozšíření ... inu odvážné tvrzení. O jaké rozšíření se jedná?
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Zatím se mi nejvíc líbí Opera GX.
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Musím říct, že Vivaldi je pěkná srágora. Půl dne jsem si s tím hrál, aby to vypadalo alespoň částečně použitelně a pak jsem zjistil, že tam nefunguje jedno moje rozšíření, které chodí v Opeře i Chrome. Prý nepodpodporaná funkce.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak v M$ me vyslyseli a hodne veci co Opera umela (mozna i umi) uz umi nyni i EDGE...

    Zejmena pri vyberu textu automaticky zobrazi kontexytovou nabidku s moznosti kopirovani a skupiny TABu, kde skupinu mohu zavrit... HURA!
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    HADIAK: Já už jsem před dělší dobou odešel k Vivaldi. Nechci tvrdit, že je to "bezchybný" prohlížeč, tak to určitě není, ale dle mě přistupují k řešení problémů standardtních uživatelů trochu lépe a přizpůsobitelnost prohlížeče je rozhodně zcela na jiné úrovni.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Používám, nic mi nepřekáží...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    X updatov opery za nami a mam pocit, ze nic co povazujem za bugy nefixuju. pouziva niekto vobec este operu? :) fixuju nieco co vam prekaza?
    SUK
    SUK --- ---
    KOC256: Ale notebook okolo stoji dalsich nekolik desitek tisic, abych mohl mit vic, jak 16G ;)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: v mojom pripade by to znamenalo aj zmenu dosky. a teda aj cpu. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Na druhou stranu RAMka dneska stojí 8 GB za cca litr :), tak možná je toto lepší cesta než pořád spílat nad nenažraností ;-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    takhle, na tel. mi to nevadi, to pouzivam hlavne google go. chybi mi to na PC (Win7), protoze opera neni tak nenazrana jako chrome a ma jinak fajnovy funkce (ale treba int. mail klient by jeste mohli vratit).

    ale proste jde asi o nejakej engine, kterej jim google "nepujci" ani na vlastnim webu..shit
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    OTZ: Hlasové zadávání umí GBoard, takže vše co potřebuji "namluvit" řeším přes klávesnici. Asi to není úplně "to pravé ořechové", ale pro mou potřebu plně vyhovující :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OTZ:
    Kolik desitek procent uzivatelu by timto ziskali?

    Ono to asi neni nijak extra zajimave ne? Diktovani na telefonu pouzivam casto. Obcas i predcitani ale na pocitaci jsem toto niky nehledal, tak mozna to vetsina uzivatelu vidi podobne.
    OTZ
    OTZ --- ---
    V květnu 2017 podporuje hlasové zadávání pouze Google Chrome. Ostatní prohlížeče ho buď vyvíjí (Edge, Opera), nebo zvažují vyvinout (Firefox).

    Jelikož rozpoznávání funguje tak, že se vstup z mikrofonu odesílá na servery Google, které vrací výsledný text, musí si ostatní prohlížeče implementovat obdobnou serverovou službu.


    aha, tak to asi nedopadlo..
    OTZ
    OTZ --- ---
    OMFG, proc Opera neumi vubec zadny hlasovy funkce??

    ani cteni, ani diktovani, o ovladani hlasem ani nemluvim..ani na blbym googlu nejde vyhledavat! rozsireni zadny nepomuze, vsechny se odkazujou na chrome..ten je sice nenazranej, ale umi pomalu vsechno..

    jedina vec na O ktera to umi, je Opera touch v mobilu. JEDINA!! :D s timhle pristupem jim uzivatele nepribudou, hlavne ze maji 15 verzi produktu kua..
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Většina novějších verzí zůstává po exitu viset v task manageru. Jediné, které mi v tomto ohledu fungují bez problémů, jsou 64 nebo 71.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam