• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    se tady přestalo točit bo co? už nikdo nemá co by řekl? c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    ZABIAS: Já bych byl pro. Jen nevim jak je to v tom klubu... kolik je tam místa :) Ale pro masový akce jsem :) Tak třeba příště :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MESMIN: skoda no .
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    ZABIAS: ja myslím že to raději ne. ne že bych to nechtěl ale už je to moc lidí a moc řečí a hluku dohromady. a navíc prostor taky není zrovna největší.
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    místo? zkusíme ten jet klub. poptám se.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    krom toho jste treba i pro aby se ten den kdy mate vy ten WS to daly treba i mi svama ? [ FOTO - WORKSHOPY ]
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ja bych jeden zcenar mel ale neni to nic kratkeho jako jestly ste se o tom bavily ale mohlo by bejt zajimavy stoho dat treba jen jednu povidku a casem no kdo vi :)

akorat nemuzu do prispevku vkladat soubory takze dystak nekdo kdo muze at mi napise pres postu ja mu to poslu a hodi to sem dks ..

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Sakra pak to předělám :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    asi neni nástěnkář... :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    Námět: zatím není
    Scénář: zatím není
    ???
    tak jak teda? c)))
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    PETERS: Jasně... kdyžtak mi ho prosím pošli v poště...
    PETERS
    PETERS --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: No tak to musíš napravit itm, že ten storyboard nakreslíš až bude scénář ;-)
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    PETERS: Sakra, já jsem to sliboval... akorát jsem prošvihl ten sraz... kurva...
    PETERS
    PETERS --- ---
    MUCKER: Kouzelný bylo malování všude jen ne do těch okýnek pro Story Board :-). Někdo tu ale už psal že namaluje storyboard :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    malování bylo dobrý... asi se preorientuju :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    GHOSTSTALKER: když mě naučíš jak se píše scénář a nebudu muset malovat tak ti pomůžu ne? c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    MESMIN: lol :).

GHOSTSTALKER: Já ten scénář rozepíšu ;-)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    no a já musím říct že první co jsem ráno uviděl u sebe na husinecký zastávce byla tramvaj č. 13 s cedulí vozovna žižkov. to mě poserte jestli tohle je náhoda. c)))
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tak jsem se právě vrátil z brainstormingu... vypadá to, že zvítězil Mesminův námět se slečnou a připalováním. Nějaký odvážlivec by se chtěl pustit do scénáře? :o)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    se mnou bude co točit vždy. mam těch nápadů dost. hlavně reklamy na vodafon. c)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam