já nevim teda jestli se mi to zdá (asi nezdá teda), ale přes den se hrajou ve většině rádiích hrozný kraviny přes den, který se nedaj poslouchat.. naopak večer (8pm+) se to lepší a po 11tý hodině už to "jede normálně" ... a když opustím muziku, tak občas se zadaří a člověk narazí na nějaký zajímavý povídání, ale někdy se samozřejmě bavěj o neskutečnejch kravinách (ano, cílová skupina Ženy v kanceláři)..
nevim jak se to teď má s českejma rádiama (už je skoro 3 roky neposlouchám), ale bylo rádio RockZone (to co se ostatní rádia bojí zahrát bla bla bla), a několik dní v kuse jsem si na něj čas od času přepnul a ejhle.. žádnej nážez se nikdy nekonal.. ani blbý Motorhead tam nezahráli, prostě všechno takový pseudo tvrďárny.. nějak nechápu, proč třeba rádio nemůže zahrát například nějakej death metal (ne úplně brutal, prostě do pohody brnkačka) .. ta posluchačská základna tady je a neřikám, že zrovna death, ale rozhodně by mohli přitlačit a necpat tam furt věci jako Rage Against The Machine, Metallicu atd. ... zase prostě tématický rádio a jede prostě rockovej mainstream a vzhledem k tomu jakej měli slogan jsem teda čekal fakt nějakej mařas..