• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    HANNA: to už záleží na něm,myslim že určitá minimální míra tu je...a o co víc ví,už je fakt na něm...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: Jo, Leoš Mareš se taky nestal znalcem ze dne na den. Člověk musí hledat a poznávat.

Což já nedělám, to vim. Nemam na to čas ani chuť. Asi holt zůstanu u snu být barmanem ;)
    HASH
    HASH --- ---
    HANNA: naopak - podle ceho pak jinak ladi svuj dobrej vkus ? :)
    HANNA
    HANNA --- ---
    zase na druhou stranu nemůžete chtít po moderátorovi, aby to byl hudební teoretik a historik, podle mě jde jen o určitou širší uvědomělost v té oblasti.
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    KOUDY: Soucasnejch veci urcite,ale co se tyce minulosti...byt treba 5-10 let starejch vecech,tak je to ciste na tobe co a jak si zjistis,pokud te to vubec zajima...a je jedno jestli to zjistujes z wiki,z casopisu,nebo od hipisaka na zaplivanym berlinskym nadrazi,kdyz uz chcem bejt underground...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    KOUDY: no ale to ze se dzokonalujes neznamena ze bez x let v radiu bys nemohl mit velkej hudebni rozsah, vem si stoupu, posloucha od nejhorisho popu typu holki, pres electro, dnb, rock vsehcno mozny az klidne k vazny hudbe a v zadnym radiu nedelal
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    KOUDY: myslim, ze minimalne to co vsehcno ma vypsany na myspacu za hudbu co posloucha a neni to zdaleka vsechno, dokazuje ze velkej hudebni rozsah ma ..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYMPHO: jasny,.ja jenom rikam ze cim dyl clovek dela moderatora..pise pro hudebni casopisy..dostava vipka na koncerty a festaky..tim vic veci posloucha a vic o nich vi...treba saiha..homeboy..atp..
    HANNA
    HANNA --- ---
    NOSFERATU: přesně tak, ten rozsah by měl být v přehledu a vědomostech, ne ve vkusu či preferencích.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    CRAZY_IVAN: :DDDD
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    KOUDY: Tak to si možná pod pojmem velkej hudební rozsah představujeme každej něco jinýho. :) Ale je rozdíl mezi tím, co poslouchám, co se mi líbí a tím, co znám a vím.
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    KOUDY: to neni pravda,neznamená to,že když něco neposloucháš...nevíš :)

CRAZY_IVAN: vždyť neberu .)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Silence! I kill you! :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANGUA: podle me ani telka nema velkej hudebni rozsah..ale tim ze v radiu pracuje a pise pro casaky, tak se porad zdokonaluje..coz je jedine dobre..ja ho parkrat poslouchal a taky sem diky nemu narazil na spoustu zajimavejch kapel a pisnicek..coz je supr :))..
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CRAZY_IVAN: no mylsim, ze obe vime dost na to, aby sme ti mohyl rict s cistmy svedomim, to co sme rekly:)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    KOUDY: Ale věř mi, že má.
    HASH
    HASH --- ---
    NONAME44315: picoviny
    televizni reklama je jeden z nejvynosnejsich businessu vubec.
    neni to o provozu, ale o zakonech poptavky a nabidky - a pokud poptavka je, tak to tam budou cpat dokud to lidi budou snaset.

reklama k tomu nepatri - je to jenom jedna z cest jak si vydelat na provoz a ten ani zdaleka nemusi byt tak drahy.

ostatne by me zajimalo, kolik radio1 stoji jenom ty prostory v centru prahy, kde je i ten obrovsky sklad CD.

v 60 minutach by se 10 reklam neztratilo.

Kdo si vzpomina na reklamu na ALZU ?
    Dovedete si predstavit, ze by se ztratila ?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: Taky znám numa numa :))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    KOUDY: to neni pravda... teka telka telka, pracuje tam pul roku a je to neuveritelny co vsehcno vi a vedel i predtim. treba na komankovou nema, ale komankova je blazen kterej asi nedela nic jinyho nez se satra o report a hudbu
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NYMPHO: Vy víte prd co poslouchám a co jsem poslouchal... některý věci zatajuju, abyste si nemysleli, že jsem diskant :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam