• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    HASH
    HASH --- ---
    ANGUA: priklad ?
    HONZIAS
    HONZIAS --- ---
    neznam :) asi naky lokalni
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HASH: Tak jasně, ale reklamou jim stejně pomůžeš :))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    HASH: a to taky neni uplne pravda..
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NOSFERATU: Tak reklama je základ... Co si pamatuju, tak rockzone měl dobrej start, protože jeho reklama byla dobře cílená a byla vidět.
    HASH
    HASH --- ---
    NOSFERATU: dobry veci si delaji reklamu sami
    HASH
    HASH --- ---
    HONZIAS: lol - imho ani ne
    co treba radio akropolis ?
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    NYMPHO: Reklamu...rozhodně reklamu,myslim tim propagaci rádia,chce to silnej kapitál,to je jasný. Ale myslim že billboardy na Blaník/City/Evropu 2,stojej fakt za hovno...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Vidíš... to mě napadlo, že bych se - jakožto rádio - soustředil na internetovou část, protože v tom je prostě taky část, co se dá urvat.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    (Tohle neni klub o tom, co posloucháte za kapely, ale o tom, co byste vylepšili v rádiu.)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Jů, to se mi líbí :)

http://www.last.fm/music/The+Futureheads?autostart

Samozřejmě, že je mi jasný, že to je hrozně známé, ale pro neandrtálce s úzkým rozsahem je to naprostá novinka a průlom v muzice. ;))
    HONZIAS
    HONZIAS --- ---
    radio je kseft jako kazdej jinej, a proto do nej patri jenom komercni veci, jinac nemuze bejt uspesny
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CRAZY_IVAN: ja vim na cem to je zalozeny, taky se mi delala t ahitparada, kdyz sem mela jeste starej komp :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: No, tak ne vždy dostaneš "podobný", protožetenhle výpis je "Based on overall listening habits"
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    jo a teda v aute nejradsi posloucham nejvetsi popovy hity, takovy ty ktery si clovek muze zpivat pac je rposte zna... a jeden hit vedle druhyho takze radia jako city a tak,) ale doma bych to nepustila :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    nerikam ze je toho malo, rikam zeje to samy znamy, pirotm treba netusim co by meli mit podobnyho muse a morrisey :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: Silence! I kill you! :o)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: Jinak si nemyslim, že by to našlo málo podobných k muse

http://www.last.fm/music/Muse/+similar

:))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NYMPHO: ne, fakt se mě baví!
    ANGUA