• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: stejně to je jenom o penězích :)) a ty nejlépe získáš velkou základnou posluchačů
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HONZIAS: v práci je snad internet taky a na cestách... holt pokrytí internetu zatím není tak dokonalé ;)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: ale pak by se to vyplatilo :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    HONZIAS: Ano, jako informacni medium typu kudy jezdit nebo nejezdit -- vynikajici. Ale jeho vyznam bude klesat s nastupem real-time updatu GPS.
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: no fuj... to uz je pomalu jak pasova vyroba.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    ADAMJ: No vždyť je to tvoje práce panebože. :D
    HONZIAS
    HONZIAS --- ---
    CRAZY_IVAN: jenze vetsina lidi posloucha radio v praci nebo na cestech
    TELKA
    TELKA --- ---
    HASH: to ti presne nepovim. ale malo to neni. naklady se tykaji take platu moderatoru (tusim ze akropole ma dobrovolniky), platu lidi "vzadu" (coz je prace narocna, plnouvazkova, cili se tim ti lide museji uzivit). fm radio take neplati jez za licenci ale za sluzby spojene napriklad s: prenosem signalu, pronajmem mista pro vysilac atd. take je potreba z neceho zaplatit napr prenosy ci zaznamy z koncertu, zive vysilani z festivalu atd. model reklamy ktery navrhujes je z technickeho hlediska narocny = naklady na zavedeni
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ANGUA: Urcite jo :-). Jenom tomu musis obetovat strasne moc casu, abys zjistila, kdo ma co rict a co ne.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NYMPHO: Aha, tak to potom jo :-)
    HASH
    HASH --- ---
    HONZIAS: kecy

ja treba nemam ani jeden analogovy prijimac radia a posloucham radio furt - mam 4-5 stanic a ty menim vzdy, kdyz na tom co prave posloucham, bezi reklamy.

tohle je trend - podivej se okolo sebe, kolik lidi s ntb posloucha radio a ne mp3
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: myslim, ze spousta ldi ma co rict :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ANGUA: Kdyby nekdo takovej byl :-).
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    ADAMJ: Člověk potřebuje rozptýlení. Mně internetový rádia, kde se nemluví vůbec a jede jeden song za druhým vlastně docela vadí. Potřebuju tam ten hlas. Kterej potěší, ale třeba i zahřeje. Protože třeba posloucháš rádio, když jsi sám a najednou máš pocit, že je tam někdo s tebou. Je to uklidňující.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HONZIAS: blbost... můžeš přece rádio nastavit tak, aby sis vybral žánr/okruh/whatever a zprávy mít předehraný a pak je jenom dát do playlistu do jednotlivých žánrů... pak můžeš zaujmout víc lidí.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    HASH: Dobra otazka a vybornej namet na prvni anketu: Kolik lidi posloucha radio a kde? Co na to NYMPHO?
    HASH
    HASH --- ---
    CRAZY_IVAN: jksem spis narazel na to, ze hodnotis veci jako "kolik letadel spadlo posledni rok?" nez "koupim si Cesnu, jsou ted in"
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: protoze ma treba co rict ? :))
    HONZIAS
    HONZIAS --- ---
    HASH: online radia maji uzsi cilovou skupinu, takze nemuzou bejt uspesnejsi, jak komercni radia s velkym pokrytim
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ANGUA: Kdyby to byl muj znamej, urcite by me zajimalo, co rika :-). Ale proc na me ma mluvit clovek, kteryho jsem v zivote nevidel? :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam