• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: cive ja delam do muziky, ne do reklamy:))) nemam paru:))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: Presne :-). To na musicovery.com taky, a dokonce obcas dokazes usmernit tok prehravani skladeb, takze si dokazes pustit, co doopravdy chces. I kdyz, na spouste dalsich internetovejch radii to nejde :-(.
    CRAZY_IVAN: Ja nevim. NYMPHO, jsme off-topic s internetovejma radiema?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    a cítím se offtopic
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: last.fm... můžeš i skipovat ;))))

kua, tady tomu dělám reklamu jako by mi to patřilo :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Nice, thx... ta CENA ZA SPOT V DÉLCE 30 S je za 10 puštění?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: kuli telkovi nebo zpivani v aute :))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NONAME44315: Jasne, takze pro nas dva je idealni medium podcast :-).
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Moje duvody, proc poslouchat radio:
    * Zpravy
    * Dopravni situace
    Mezi moje duvody, proc poslouchat radio, ale nepatri poslech hudby, protoze nedokazu ovlivnovat, co uslysim, a nedokazu skipnout pisnicku, ktera se mi nelibi.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    ADAMJ: jako ideální by bylo, kdybyhc si zapnul rádio a to mi stačilo k tomu, abych si nemusel kupovat noviny, časáky, nemusel bych se večer dívat na zprávy apod.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NONAME44315: Aha :D
    ADAMJ: Když si chci poslechnout něco nového (doma - last.fm) ... nebo když chci dopravní informace (auto - rockzone)
    TELKA
    TELKA --- ---
    ADAMJ: protoze chci slyset sexy mumlani Josefa Sedlone!!!!! :DDD
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Zajímá mě cenová hladina, jestli o tom mám vůbec přemýšlet nebo se na tu myšlenku rovnou vykašlat.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CRAZY_IVAN: Já tu jebačku kvituju, jsem rád, že je nejstahovanější, sám jsem jí dělal:o)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Kvuli cemu kdo poslouchate radio? Proc ho vubec zapnete?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NONAME44315: Tak, zatim obsah nic moc, ale chystáme se zavést upload písniček na HA (zatim to je formou odkazu na vlastní místo, kde je mp3), tudíž očekáváme větší zájem o publikaci a tak...
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: je to velmi promenlive, jsou tam ruzne slevy treba pro neziskove organizace a podobne. doporucuji ti kontaktovat primo obchodni oddeleni. tam ti reknou na kolik te deset spotu na humanart vyjde.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CRAZY_IVAN: Jasný! A nejstahovanější song celého serveru je Jebačka od Fatal Success:o)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: aha, tys měl na mysli Humanart Rádio... tak to fakt na OSU a Intergramík peču... neboť tam hraje tvorba uživatelů, kteří s přehráváním souhlasí.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    No ne, všichni (i já samozřejmě) si pořád stěžujou, že tady není jediný rádio pro mladý, který by je něčím nevytáčelo, tak se vraťme k podstatě týhle diskuse, a to Jak by vypadalo vaše ideální rádio?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam