• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: Pockej par let, na high-speed high-capacity WAN :-)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Osobně si pouštím rádio, když chci objevit něco nového, když mi můj hudební rozsah přestává stačit.
    Taky pro ten už zmíněný pocit, že tu někdo je, poslouchat něčí hlas. Je fajn, když se moderátor rozpovídá i víc osobně. Když poví, co se mu třeba přihodilo. Člověk si na něj pak udělá takovou vazbu. Je to moc milý.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: na last.fm si můžeš vybrat obsah podle tagu (máš třeba relaxační náladu tak zadáš relax, ambient nebo chillout... whatever), interpreta, uživatele... prostě všechnoooo. To je budoucnost :)) Ještě to nějak dostat do aut a je to bóžo.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    OK, napiste sem duvod, co je vas "use case" pro poslouchani radia (tj. zpravodajstvi, objevovani novejch skladeb, drby, doprava, pocasi ...) a pripiste, co vas stve. Takhle pokrejeme oboji: Rozsah nasich zajmu i existujici problemy.
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: cive ja delam do muziky, ne do reklamy:))) nemam paru:))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: Presne :-). To na musicovery.com taky, a dokonce obcas dokazes usmernit tok prehravani skladeb, takze si dokazes pustit, co doopravdy chces. I kdyz, na spouste dalsich internetovejch radii to nejde :-(.
    CRAZY_IVAN: Ja nevim. NYMPHO, jsme off-topic s internetovejma radiema?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    a cítím se offtopic
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: last.fm... můžeš i skipovat ;))))

kua, tady tomu dělám reklamu jako by mi to patřilo :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Nice, thx... ta CENA ZA SPOT V DÉLCE 30 S je za 10 puštění?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: kuli telkovi nebo zpivani v aute :))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NONAME44315: Jasne, takze pro nas dva je idealni medium podcast :-).
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Moje duvody, proc poslouchat radio:
    * Zpravy
    * Dopravni situace
    Mezi moje duvody, proc poslouchat radio, ale nepatri poslech hudby, protoze nedokazu ovlivnovat, co uslysim, a nedokazu skipnout pisnicku, ktera se mi nelibi.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    ADAMJ: jako ideální by bylo, kdybyhc si zapnul rádio a to mi stačilo k tomu, abych si nemusel kupovat noviny, časáky, nemusel bych se večer dívat na zprávy apod.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NONAME44315: Aha :D
    ADAMJ: Když si chci poslechnout něco nového (doma - last.fm) ... nebo když chci dopravní informace (auto - rockzone)
    TELKA
    TELKA --- ---
    ADAMJ: protoze chci slyset sexy mumlani Josefa Sedlone!!!!! :DDD
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Zajímá mě cenová hladina, jestli o tom mám vůbec přemýšlet nebo se na tu myšlenku rovnou vykašlat.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CRAZY_IVAN: Já tu jebačku kvituju, jsem rád, že je nejstahovanější, sám jsem jí dělal:o)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Kvuli cemu kdo poslouchate radio? Proc ho vubec zapnete?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NONAME44315: Tak, zatim obsah nic moc, ale chystáme se zavést upload písniček na HA (zatim to je formou odkazu na vlastní místo, kde je mp3), tudíž očekáváme větší zájem o publikaci a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam