HYBNERKA: Já jsem to nedostatečně vysvětlil. Já si myslím, že lidé by měli být v plánování městského prostředí AŽ na prvním místě. Lidé nejsou schopní pojmout určité věci, já nerozumím a nikdy městskému urbanizmu rozumět nebudu, od toho jsou tady jiní. Tito jiní, ale musí vědět co si od města slibuju já jako prostý občan a na základě toho plánovat jeho další rozvoj. Mě se knihovna ze začátku taky nelíbila, ale posléze jsem zjistil, že nebýt vizionářů jako byl Kaplický, bychom dneska žili všichni v paneláku nebo v různobarevných a různotvarovaných domcích , nedejbože se sochou Karla Gotta na Letný což je druhý extrém oproti unifikovanosti paneláků. Podle mě se na knihovně ukázala jedná úžasná věc. Jak moc jsme zatáhlí jako celej národ. Aby se prezident, primátor či další politici vyjadřovali v tom, že se jim něco nelíbí je naprosto ulítlý. Ti maj držet hubu a postavit tam co vybrala porota. Na jejich názory není nikdo zvědavej, oni maj reprezentovat vůli lidí. I těch, kteří v té porotě o výsledném návrhu rozhodli. Podobné debaty, jestli se porušili podmínky nebo ne, jsou naprosto irelevantní, protože i tak do toho nemají co mluvit. O tom zda se něco porušilo nerozhoduje novinář, politik ani občan, ale nález soudu. Máte v ruce něco takového nebo popíráte presumpci nevinny ? Pokud by bude sjetej imbecil Bém tvrdit, že došlo k porušení soutěže, tak ho pošlu k soudu ať to dokáže a o víc se nezajímám, protože není v mých silách o tom rozhodnout.