• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAVODA - prostě H2O - a něco navíc
    LALINA
    LALINA --- ---
    jeééé, tak uz tu mame dvě vody - teda dva vodníky, to je skvelý !! :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    MONKEYMAN: najdi ho ;-)
    ZRADA
    ZRADA --- ---
    Tak poetickému a přitom běžnému tématu jsem neodolal a musel jsem sem nakouknout...
    Nejlepší na vodě je, že když přijdu domů a zbyde mi v lahvi, kam jsem si ji ráno napustil z kohoutku, můžu se o ní podělit s rostlinkami v květináčích. Ten pocit sounáležitosti...!
    První jakous takous seminární práci na základní škole jsem psal o vodě...
    Pěkné je taky symbolické nabízení vody v Cizinci v cizí zemi od R. A. Heinleina...

(Specifické teplo je normální a běžně užívané synonymum pro měrnou tepelnou kapacitu?)
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    miluju zvuk tekouci vody ... krasne se u toho usina....
    MONKEYMAN
    MONKEYMAN --- ---
    DRAGEL:
    Jake vedomi ma ohen ci skala?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    MONKEYMAN: má podobné vědomí jako oheň, či skála
    _H2O_
    _H2O_ --- ---
    Neni-li ovsem jeho slozkou...
    MONKEYMAN
    MONKEYMAN --- ---
    ...
    Ma voda vedomi?
    _H2O_
    _H2O_ --- ---
    voda je živá: sledujete, když přichází k varu, jak začíná víc a víc zuřit? když to přeženeme, tak začne dokonce prskat, kypět apod.
    _H2O_
    _H2O_ --- ---
    úvodem - D Í K Y !
    ; - )

MONKEYMAN
    MONKEYMAN --- ---
    Plavala sirka po vode

plavala sirka po vode
    sirka plavala po vode

Plavala sirka po vode
    LALINA
    LALINA --- ---
    FABIAN: ok, taky dík :-))
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    LALINA: tak sem to tam udelal podobne:) jinak dik:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    H2O: no fotky z dovolený, kde je hlavne voda, muzes,, ale ja bych napred uvitala fotky vody..trebas ty proudy nebo pod mikroskopem a tak...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no uznaavam, na zakladce jsem v chemii proplouvala jenom zazrakem a potom uz jsem ji nemela, pac jsem humanista :-)) takže me svet chmie vzdycky desne desil a az na stary kolena me to fakt zacina bavit a zajimat..
    LALINA
    LALINA --- ---
    co ja nechapu je, proc jeden kyslik se chova jako zlodej, že krade elektrony vodíkovi a jinej kyslík naopak mu zase jeden svuj pujci.. nebo da?
    oni se kyslíci nejak dělí na hodny a zly? na kradaře a slušnáky?
    LALINA
    LALINA --- ---
    H2O: a zazracnost pri kalbe..kde ja bych bez ni byla :-))
    zjistila jsem (zel, az zcela nedavno :-) že kdyz alkohol prolozim vodou, tak skoro hned vystrizlivim... obvykle si dam jemne perlivou...
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jestli té Sheenine pohádce rozumím, je voda vyjimecna v tom, že je tu jeden elektron..eee. ja to nechapu...ja si to musim nakreslit asi...
    H2O
    H2O --- ---
    LALINA: takze mam nahodit naky foto z dovoleny, abyste to tady se Zabiasem mohli analyzovat?! :D jak se chovam, co delam, co mam rad a tak?

proc jsem si vybral voda? ani se neptej... v noci mi volal nyx, co chci teda sakra za nick a ja ze nevim.. rozhledl jsem se kolem sebe a na stole mi stala sklenka vody! :D
    to je pravdivy pribeh
    a ted pribeh pro novinare: sila vody a jeji zivotodarnost....blahblahblah! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam