• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAVODA - prostě H2O - a něco navíc
    LALINA
    LALINA --- ---
    jooooo:-) led:-))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    takže led jo :)

LALINA
    LALINA --- ---
    to ne prekrasný! voda v zime, to je poezie ..snad vrcholné dílo vody:-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    a jak přichází ta zima
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WILDENBURY_SQ: posledni dobou jsem zacal pit prevazne JENOM vodu z kohoutku...

necham chvili odstat aby vyprchal chlor a jdu na to .) ...kupovane vody mi nechutnaji... az na par vyjime... ale prijde mi zvracene platit za neco co mam doma nekolikanasobne levnejsi vodu, ktera mi navic chutna a prochazi velkym mnozstvim testu...

:) /to jenom takovy dodatek... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    obec křesťanů, Na Špejcharu 3, Praha 7

streda 8. rijna 2008, 19.00
    VIKTOR SCHAUBERGER - KLIKATA CESTA ZA ZAHADOU VODY
    Prednasi Frank Peschel.
    Prvni prednaska v novem cyklu Objevitele novych pohledu.
    Vstupne dobrovolne.
    Kona se v kapli sv. Jana v prizemi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    jinak jsem zmenila aktuální téma, tak co kdo k tomu máte, budu ráda, když napíšete :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    zrovna ctu časopis, ´jehož číslo je venováno vodě.. první stať je takovej trochu školní elaborát pokoušející taky zmínit aspon nejhlavnější entity a božstva spravujícíc a primaležející k vodě:-) zkusím to naskenovat..
    jsou jich ovsem mraky
    LALINA
    LALINA --- ---
    pekná víla:-) velikánská..oproti ní Malá mořská víla je...ehm..nojo...malá :-)
    AMEK
    AMEK --- ---
    Tak aspon provizorne no.. Ten nefunkcni je lepsi. :-) Tak starej dobrej trik ctrlC, ctrlV. Ten funguje.. :-)
    AMEK
    AMEK --- ---
    http://www.drjohnejones.com/Brugge,%20Rhine%20Mosel%20web%20Photos/P1100443.JPG
    AMEK
    AMEK --- ---
    Koukam. Tak smula no... Zkousel jsem tri ruzny obrazky co jsem nasel.. Asi to bude tim compem na kterym sedim.
    LALINA
    LALINA --- ---
    AMEK: není k dispozici:-/
    AMEK
    AMEK --- ---
    Kdyz uz tady bylo o vodnich vilach (a prominte za spozdeni, nasel jsem to tady teprve ted.. a da se rict ze jen prochazim) tak prihodim tuhle starou znamou vilu. Lorelei. Na fotce ji to neslusi tak jako ji to sluselo loni kdyz jsem na ni vzhlizel a ona ronila destove slzy do Ryna.

LALINA
    LALINA --- ---
    a tady jsem nasla novej klub o vode:

[ Boj o vodu ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam