• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAVODA - prostě H2O - a něco navíc
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SMOOKE: Ono jde spíš o to k té vodě tak nějak získat vztah, trošku se nad ní zamyslet, než ji vypiješ. Uvědomit si, kolika lidma už v historii prošla a co "zažila". Je to jen takové zamyšlení a zsatavení během dne, vědecky to asi nic nebude.
    LALINA
    LALINA --- ---
    SMOOKE: tak to je fajn:-)))

SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    LALINA: voda z vodovodu a i ze studne tece stejne - shora dolu a po otoceni kohoutku:)
    LALINA: a placebo fx je stara znama vec

P.S. rozdeleni spinovych hladin (vami pojmenovane staceni vody) je tak male ze voda orientovana na jih je asi o 0.001% mene zastoupena nez ta na sever:) A i kdyby na to trubky meli nejaky vliv tak to staci nechat vodu odstat a dikzyrelaxacnim rpocesum dojde k vyrovnani spinovych hladi do puvodniho stavu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    SMOOKE: víš, bejt s tím takhle rychle hotovej, to mi nezní moc dobře... zástupy vědců celé historie už kategoricky prohlašovaly kdeco a pak se přišlo na to, že to byla blbost nebo omyl.... takže....
    já bych ráda viděla nějaký testy, ověření...

Nicméně jsou lidi, kteří to dělají a mají prý výsledky.... ověřitelný alespon co se smyslů týče
    LALINA
    LALINA --- ---
    SMOOKE: nevím, ale plastový máš ty...a než to dojede do tvých trubek: ;)

a jak je to teda s tou rotací? existuje to vůbec? zkoušel tro někdo zjistit? podle mě by mělo být zjistitelné, jak se "točí" voda ze studně a voda z vodovodu?
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    LALINA:muj nazor? - ver a vira tva te uzdravi...

Cely je to absultni nesmysl - co ku*va znamena - veta, ze kdyz protlacim vodu kovovou trubkou, ze je spinovana na sever? za 1] ja mam trubky plastovy, takze se me to netyka?:] za 2] co to je spin vody? Spin je charakteristicky pro elektrony a protony atomu, ne pro molekuly, za 3] Spin je orientovany podle smeru vnejsiho magnetickeho pole a manipulovat s mim lze pomoci energie na stejne frekvenci jako je jeho frekvence rotace (v mag poli predpokladam energie v radu kHz) a za 4] magneticke pole zeme je tak slabe, ze rozdil ve spinovych hladinach bude tak cca 0.001% , mozna i mensi ale nechce se mi to pocitat...

howgh
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Napij se synečku napij, ale kvalitní vody... Blog - Miroslav Kolísek (blog.iDNES.cz)
    http://kolisek.blog.idnes.cz/c/204611/Napij-se-synecku-napij-ale-kvalitni-vody.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    SMOOKE: no vidíš, to mě dost zajímá, jak se ti to bude jevit....

je tam to video... pochytila jsem z toho, že voda z kouhoutku má nějak přetočené molekuly či čo... směr rotace... a spinování je má vrátit k přirozenosti, aby s tím tělo nemělo takovou práci.
    jsou to dve mudry- polohy rukou- mezi kterými je nádoba s vodou...
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    LALINA: mohu prosim vedet co skryva pod pojmem spinovani vody?
    LALINA
    LALINA --- ---
    něco zajímavého o vodě - jak upravovat vodu na pití...

citace jednoho ID z jiného klubu:
    Já už dva dny spinuju veškeré pití i polívku a výsledky se mi zdají pozoruhodné. Všechno pití se zdá velmi chutné a hladké, lepší trávení, daleko menší únava při práci, mimořádně dobrý spánek v noci ... A dává to mi smysl: dosud asi moje tělo muselo vynakládat dost námahy jenom na to, aby „obrátilo“ veškerou vodu na molekulárně správně rotující ...

Pokud to bude nadále fungovat tak, jak se ukazuje a jak tvrdí David Kaas, pak je to opravdu revoluce v léčbě ...

Neptejte se mě na podrobnosti, vím jen to, co je ve videích. Jeho knihu Farmářská fyzika, kde jsou detaily, zatím neznám, ale možná si ji pořídím ...

Video s českými titulky:
    http://www.overstream.net/view.php?oid=tbtoryi4s8ei

MASOO
    MASOO --- ---
    TRESEN: mam a jsem spokojena, pomohlo mi to i v praci na neprislis chutnou vodu a usazeniny
    ale je to drahe ty naplne do toho
    LALINA
    LALINA --- ---
    tyjo... tedko se uplně žinýruju používat vodu z vodovodu... nežeby byla rozhozená, to se dá i srovnat, ale vůbec, jak se to k ní chováme, možná tím trpí....
    budu se tedko na vodovody dívat jinak...
    LALINA
    LALINA --- ---
    KITIARA: nechtěla jsem o tom psát, ale máš recht... já jsem na ruštinu těžce alergická..ale učím se to překonávat, z čistého pudu sebezáchovy a pro duševní zdraví :-))
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    Já jsem v půlce...ta ruština mě irituje, zvláště když se do toho ještě přidá angličtina:))) Ale stojí to za to vydržet
    LALINA
    LALINA --- ---
    KITIARA: tyjo...jsem teprve na začátku a je to megazajímavý !!!
    díky:-)
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    TRESEN: já bohužel němám .. ani nevím, že to existuje..
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s filtrační konvicí, ráda bych si jí pořídila. Jak vybrat atd. díky
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    Zajímavá publikace: Vodní hospodářství a ekosystémy: měnící se svět
    http://www.wet-team.cz/files/publikace/gwp/GWP_TAC_Paper_9_Czech.pdf
    LALINA
    LALINA --- ---
    nevím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam